Kävellen kohti uusia treenejä

Jestas miten sairasta touhua Heiaheiassa.

HeiaHeia liikuntakuvaaja

Viimeksi olen liikkunut kunnolla toissaviikon keskiviikkona. Se oli se hurja crossfit, jonka jälkeisenä yönä poskiontelon tulehdus iski päälle. Työterveyshoitaja oli muuten loppuviikosta ihana, kun tomerasti minulle täräytti, että “ei se sen crossfitin takia iskenyt vaan tulehdus oli jo olemassa”. Niinpä niin, enhän minä tiennyt olevani kipeä, vaikka vähän vaisu olo olikin ollut jo jonkin aikaa.

Mutta ei niin ikävää, ettei jotain hyvääkin. Lauantaina ja sunnuntaina olin jo hyvin hengissä ja elinvoimainen, mutta otin vielä rauhallisesti. Nyt on olo mainio ja aloitin liikkumisen (en sillä lailla laske minigolfia liikkumiseksi tai treenaamiseksi) reippaalla kävelylenkillä koiran kanssa. 55 minuuttia siihen 5 kilometriin meni eli aika haipakkaa pimeässä mentiin.

Oikeastaan minä ajattelin jo tänään nostaa kuulaa, mutta sen vuoro on huomenna. Jos kävelylenkki olisi sellainen sopiva aloitus ja todella hyvä olotila tuosta tulikin. :)

Huomenna aamulla siis pitkästä aikaa leuanvetohaasteen mukaisesti 5 negatiivista leuanvetoa. Voimat ei ole tietysti parhaassa iskussa, mutta menee miten menee. Ja illalla sitten nousee kuula – mietin voimien mukaan, että minkä verran.

Hei mahtavaa! Ihana päästä liikkumaan ja kävelylenkin jälkeenkin jo tunnen, että nyt on helppo nukahtaa yöunille. Nukkumiseen liikkumisella on hurjan suuri vaikutus.

Elämäni kunnossa blogissa on muuten mainio juttu: Treenaaminen flunssassa ja sen jälkeen. Yhden lauseen nostan tähän esiin, koska sitä pitää oikeasti vähän mietiskellä. Kuinka usein treenaava ihminen malttaisi uskoa tähän?

Sairaudesta toipuminen vie yhtä kauan kuin sairastaminen.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kävellen kohti uusia treenejä”

  1. Titta says:

    Kiitos tuosta blogilinkistä! Itse olen ollut reilun viikon sairaana ja todellakin syö naista, kun haluaisi treenaamaan!!! Olo alkaa pikkuhiljaa olla parempi, mutta pitää nyt sit odotella kunnolla parantumista! Tuo blogikirjoitus oli hyvä muistutus siitä, ettei kannata kiirehtiä salille.

  2. Outi says:

    Voi minä niin tiedän miten se syö! Mutta jos maltilla aloittaisi, siitä kiihdyttäisi ja sitten ottaisi inspiraatiosta kaiken irti. ;)

Leave a Reply

See also: