Blogipoimintoja ja suunta kohti kuntosalia

Syksy oli jotenkin niin kauheaa haipakkaa, että en ehtinyt lueskelemaan blogeja kuin ihan minimimäärän. Lasken, että nyt alkoi talvi, joten jätetään se syksy samalla kertaa taakse. ;)

Mutta siis olen vähän hapuillut ja etsiskellyt blogeja, jotka nappaisivat mukaansa ja huomaan, että koukutuksen tunnetta tuottaa myös hieman eri tyyppiset blogit kuin ennen.

Tyttö Sinä Olet Vahva on todella vahva blogi ei yhden vaan kahden voimaperäisen tytön ansiosta. Hieno blogi!

Elämäni kunnossa, on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta siitä tuli vakiovisiitin kohde samantien.

Rahkamuijan juttuja ei turhan vakavana voi lueskella vaan siitä blogista tulee yksinkertaisesti hyvälle mielelle.

Lisää hyviä blogeja on etsinnässä. Saa muuten vinkata!

Onkohan noissa blogeissa jotain syytä siihen, että minä marssin juuri äsken kuntosalille! Juu, tein äkkikäännöksen suunnitelmaan, joka alunperin vei bodybalanceen ja tämä oli ihan mainio juttu. Menin nimittäin vähän rouheampaan paikkaan kuin se kuntokeskus, johon minulla nyt on parin kuukauden kortti. Oli valmiiksi sellainen fiilis, että täällä pääsen kokeilemaan jotenkin rennosti  ja niinpä teinkin.

50 kg:lla levytangolla kolme sarjaa

Toinen kerta elämässäni maastavetoa ja vedin yli oman painoni! Ja jestas se muuten tuntui hyvältä…

70 kg maastaveto!

Äärimmäisen epäkuvauksellinen kuva, mutta pakkohan se on laittaa näkyviin. :D Niin ja siis minä himoitsin hirmuisesti kokeilla vetää 90 kg, jonka näin myöhemmin siellä tangossa, mutta puhuin itseni ympäri, että “nythän minä vasta varovaisesti aloittelen liikuntaa flunssan jäljiltä”. ;)

Oi aikoja, oi tapoja ja voi tätä hirmuista hinkua levytangon kimppuun. Kahvakuulat pahus tuolta salilta puuttuu kokonaan, mutta onneksi niiden kanssa saa heilua kotona.

On siellä sitten niitä laitteitakin, joissa pääsee istumaan. Tämä soutulaite oli aika karmea kokemus aluksi, mutta ei sitten kun jotenkin pääsi juonesta ja rytmistä kiinni. 15 kg molemmin puolin painoa ja tein 3*8 toistoa, kuten kaikissa muissakin liikkeissä.

Soutulaite

Kävin läpi laitteita lähinnä selälle kahdeksan liikeen verran. Ylätalja on yksi laitteen nimi, jonka minäkin tiedän, mutta jonkinlainen taljalaite se kierroksen aivan ensimmäinenkin oli. Juu, en tiedä tarkemmin. Niin ja jalkaprässi on kai se missä maataan selällään ja oikaistaan jalat melkein vaan ei aivan ja lasketaan taas jotain 90 asteen kulmaan.

Aivan lopuksi tein jollain olankohautus laitteella ja yäk, en haluaisi kokeilla koskaan enää. Se oli inhottavin kokemus, mutta kokonaisuus jäi sittenkin maistumaan mansikoilta. :) Ja maastavedolta! ;)

Levytanko

Did you like this? Share it:

15 Responses to “Blogipoimintoja ja suunta kohti kuntosalia”

 1. Rahkamuija says:

  Moi! Mulle tuli älyttömän hilpee ja hyvä mieli, kun huomasin Rahkamuijan olevan koukutuslistalla. Selitin Rahkaäijällekin suu vaahdossa, et kato ny, siä mää oon.:D
  Älyttömän hyvin sulla mave kulkee, ite reenasin sitä varmaan kolme kuukautta, että sain 90 kg ylös, jatka ihmeessä samaan malliin!:) Maastaveto on aivan ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!

 2. Soile says:

  Ooooh! Näyttääpä hienolta tuo maastaveto ja vielä yli oman painosi! Nyt tekisi kyllä itselläkin kovasti mieli päästä kokeilemaan. Tulen usein vähän kademielelle kun käyn täällä kurkkaamassa mitä puuhailet. :) Hienoa!

 3. Outi says:

  Rahkamuija, sulla on mainio blogi ja vasta kerran tai pari olen siellä suuni avannut, mutta käyn kyllä kurkkimassa. :)
  Oon tuota maastavetoa miettinyt, että miksi se tuntuu niin hyvältä, mutta kyllä se taika tulee kahvakuulista. No mistäpä muusta! Jotenkin painavan kuulan yhden käden heilautus olisi veikkaukseni siitä mikä eniten auttaa. :)
  Soile, voi ei, ei kai kademielelle. Olin tosi pitkään ennen pahempaa sairastumista jo vähän puolikuntoinen ja ihmettelin, että miksi ei mikään kulje ja ole ihan niin hauskaa kuin ennen. Minä vähän sensuroin ja jätän ne ikävemmät asiat mielummin hiljaisiksi päiviksi ja keskityn sitten näihin, mitkä on silkkaa hauskaa. ;)

 4. Terhi says:

  Tykkään myös mavesta, tekee tosi hyvää alaselälle :) Mun eka tulos oli myös 80 kg ja 4 kk sen jälkeen 125 kg :) CrossFit kehittää kokonaisvoimaa aika kivasti :)

 5. Outi says:

  Ehkä se on liike, jossa tuntee olevansa vahvempi kuin onkaan? Tai tuntee olevansa juuri niin vahva kuin on? Ja tekniikastahan kaikki on kiinni. :) Olen kyllä tosi tyytyväinen siihen, että sain hyvän opastuksen crossfit ohjaajilta.

 6. Annika says:

  Hienolta näyttää!! Kummallista kyllä minäkin nostan enemmän kuin mitä painaan, en ole vielä kokeillut maksimia, mutta pian. Crossfitistä on ollut suurin merkitys nimenomaan selkä-lihaksiin,ainakin minulla. En ole nähnyt sinua pitkään aikaan crossfitissä, viimeksi eilen kävin. Mutta välillä olen käynyt hieroojallakin pari kertaa, kun etureidet saivat liikaa crossfitia;) Huomaa kyllä toki koko ajan että kehittyy,boxjump ja burpeet sujuvat koko ajan paremmin ja helpommin. Tule ihmeessä uudestaan mukaan:)

 7. Outi says:

  Minä sairastuin sitten kunnolla heti sitä edellistä crossfitiä seuraavana yönä. Tai siis muhimassa ollut poskiontelon tulehdus iski päälle. :( No, tällä viikolla nyt hiljalleen olen palaillut treenaamaan ja tulen takuulla crossfitiinkin – ehkä jo perjantaina, jos aikataulut onnistuu, koska kyllä nyt on olo jo hyvä.
  Mutta niitä crossfit tunteja ei enää näe WSC:n sivuilla ja aikatauluissa. Minä en muista aikoja!
  edit: Ei muuten ollut ihme miten rankalta se viimeinen crossfit tuntui. Ikinä ei ole ollut ennen niin sellaista oloa, että yksinkertaisesti jalka ei nouse ym. Mutta sauraushan sen selitti ja onneksi selitti, koska olin jo ihan ihmeissäni. :)

 8. Annika says:

  No hyvä että tulet ja olet nyt kunnossa:) Ne tunnit näkyvät nyt nimellä WOD Workout tsp,koska lisenssiprosessi ei ole vielä valmis, eivätkä saisi ennen sitä käyttää nimeä “crossfit”. Mutta tunti on sama, ja pian pitäisi taas näkyä taas crossfit-nimellä. Perjantaina on 17-18. En ole varma ehdinkö sinne, meillä on työpaikan pikkujoulu. Yritän ainakin.Nähdään:)

 9. Outi says:

  Ei muuten näy tuollakaan nimellä. Ainakaan ei viikko-ohjelma pdf:ssä ole ja aikataulut linkki ei toimi. Mutta hyvä juttu, nyt tiedän, että se tosiaan alkaa tasan viideltä. :)
  Arvasin, että lisenssistä se on kiinni…

 10. Annika says:

  Tarkistin,nimi on WSC Workout 60 ja paikka on Cross studio-ei enää crossfitstudio;)

 11. Sofia says:

  Oletko Virtasen Petran blogiin tutustunut? http://tahdonvoimaa.vuodatus.net/

 12. Outi says:

  Annika, kiitos. :)
  Sofia, kiitos vinkistä ja juu, Petra on tuttu ihan treenienkin kautta. Olen ollut sekä zumbassa, että kahvakuulia nostamassa Petran tunneilla Keski-Suomessa. Ja itse asiassa Petra liittyy hieman siihen, mitä täällä blogissa on joulukuussa tapahtumassa. ;)

 13. Sofia says:

  Muistelinkin että olet joskus jotain maininnut. Petran tunneilta on oma kuulainnostukseni lähtenyt.

 14. Outi says:

  Petra = inspiraatio! :)

 15. VipeR says:

  Komppaan edellisiä! Petran tunneilta on ilo ja into löydetty tännekin ;)

Leave a Reply

See also: