24 mansikkaa

24 tuntia

24 kaunista

24 mansikkaa

24 kaikkea

24 kokeilua

24 liikahdusta

24 movements

24 and let’s Go!

Arvasitte varmaan heti mitä taas pyörittelen? No se on se blogin nimi. Vaikka kuinka tämä blogi on elänyt yli kolme vuotta nimellä 24 and Let’s Zumba ja tunnetaan sillä, niin minä olen muuttunut, blogi on muuttunut ja minusta tuntuu, että nimimuutos on tehtävä. Minä en häpeile tai halua piilottaa sitä, että kaikki lähti liikkeelle zumbasta, en todellakaan vaan suosittelen jokaiselle zumba tunnin kokeilemista. Silti alkaa tuntua siltä, että zumba on minulle hieman menneisyyttä ja pieni osa elämää, joka on paljon muutakin.

24 tuntia vuorokaudessa ajatuksena ei ole muuttunut mihinkään, mutta olihan siinä 24 luvussa muutakin ajatusta. Jotenkin en haluaisi päästää siitä numerona irti.

Ehkä blogin nimen pitäisikin olla 24 kertaa vahvempi

Hmm. Voisiko tuossa ollakin ideaa? Olen takuulla vahvempi kuin kolme vuotta sitten ja tahdon olla entistä vahvempi, vaikka kehon kello sanoo, että ilman työtä voi vain heikentyä. Ja ehkä sitä on vahvempi henkisestikin. Ja kyllä henkisessä vahvuudessa olisi hyvää tavoitetta. Kertoimena 24:lle ei ole mitään perustetta, mutta miksipä ei… Sitä paitsi se muistuttaa edelleen siitä, että 24 tuntia vuorokaudessa on rajallinen aika.

Jaa’a. Tätä täytyy miettiä ja pureskella. Ehkä Vahvempi on aika vahva sana ja kuvaako se tietä millä kuljen ja tilannetta tällä hetkellä.

Did you like this? Share it:

5 Responses to “24 mansikkaa”

 1. Laura says:

  Mielenkiintoista pohdintaa. Noista mulle ehkä eniten iskee toi alimmainen, 24 and let´s go! Mutta mutta. 24 kertaa vahvempikin on ihan hyvä. On kyllä vaikeeta puuhaa toi nimen miettiminen :D

 2. Outi says:

  Se 24 and let’s go! melkein tuli jo kertaalleen blogin nimeksi, mutta peruutin sitten. Juu, eipä juuri ole vaikeampaa asiaa bloggaamisessa kuin blogin ulkoasu ja nimi. :)

 3. Laura says:

  Sehän melkein jopa rimmais.. twentyfour-let’s go! :)

 4. Terhi says:

  24 and let´s move :)

 5. Outi says:

  Voi kun tietäisi. Jostain nimestä pitäisi saada oikea fiilis. :)

Leave a Reply

See also: