Kävely on mainio liikuntamuoto

Hitsi miten hyvä olo reippaista kävelylenkeistä tuleekaan. Takana on kaksi iltaa ja kaksi 55 min 5 km lenkkiä koiran kera. Aikataulu näköjään toimi minuutilleen samalla tavalla, kun kiersin tutun lenkin molempiin suuntiin ihan reipasta tahtia. :)

Tervajoen autokaupat valaisee maisemaa

Maanantaina tein pelkän lenkin, mutta tiistaina jatkoin lenkin jälkeen vartin kahvakuulatuokiolla. Ihan kevyestihän minä vain 4 min tempausta, 4 min OAJ ja heilautuksia, mutta yhteensä lenkin jälkeen tuli sellainen tunne, että sopivasti maltan herätellä elimistöä flunssan jälkeen. Ei rajua riehumista vaan nautiskellen kaikki. :)

Mutta niin siis kävelystä. Jostain syystä sitä jossain vaiheessa alkaa vähätellä, mutta kevyemmällekin liikunnalle on tarvetta. Välillä kroppa on ansinnut ihan vaan nautiskelua ja siis sitähän kävely on, jos voi mennä koiran tai kaverin kanssa, antaa ajatusten tuulettua ja endorfiinien lisätä hyvää mieltä. Kyllä siinä vauhtia kannattaa pitää ja varmasti kroppa lämpenee, kun antaa mennä vaan.

Ja kyllä nuo kävelylenkit tuntuu jaloissa ja pakaroissa varsinkin näin sairastelun jälkeen. Liikuntaa se tosiaan on!

edit: Tälle päivälle suunnittelin jotain toisenlaista liikuntakokeilua. Vähän mietiskelen Bodybalancea tai Yoga tuntia, kun se parin kuukauden kortti sinne kuntokeskukseen on kerran olemassa. Huomenna kyllä löytyisi myös sellainen kuin FitnessPilates. WSCoren haluan muuten jossain vaiheessa kokeilla… :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: