Joulukuun aattopäivä ja Treenijoulukalenteri odottaa avaamistaan

Tänä vuonna joulukuu on täynnä treeni-inspiraatiota! Nyt ei ole mitään syytä jäädä stressaamaan vain joulupaketteja ja sitä miten kaikista jouluherkuista selvitään. Ei todellakaan! Alkava joulukuu ei ole käärittu rapisevaan karkkipaperiin. :)

Ajattelin, että joulukuu voisi silti maistua makealta ja siihen tarvitaan treenikalenteri eli todellinen inspiraatiokalenteri.

Minä en olisi tässä ja tällainen ihminen, jos viimeisen kolmen vuoden aikana en olisi törmännyt moniin todella inspiroiviin ihmisiin. Ajattelin, että pyytäisin heiltä nyt apua joulukalenterivinkkeinä kovan treenitsempin luomiseksi itselleni ja toivottavasti vaikutus on samanlainen teille. Samalla haluan esitellä näitä ihmisiä, joista joitakin ehkä arvaatte ja joiden osaamista ja inspirointikykyä todella ihailen.

Aivan kaikkia minua matkan varrella inspiroineita ihmisiä en pysty pyytämään mukaan joulukalenteriin. Tunnistatteko kenen kanssa kävin silloin joskus kauan sitten zumbaamassa? ;) Zumbastahan tämä kaikki alkoi…

Beto Perez ja minä

Beto Perez eli itse herra Zumba ja minä. :D Kyllä kolmeen vuoteen mahtuu yhtä sun toista heti alkumetreiltä lähtien.

***************************************************************

Joulumieli, kuinka ihana asia se onkaan sitten, kun se aidosti ottaa valtaansa. Enpä muista, koska olisin ollut näin innoissani joulusta saati sitten koko joulukuusta!

Joulukuu on monesti jopa painostavaa aikaa, mutta ei sen ole pakko olla. Joulustahan voi tehdä juuri sellaisen kuin itse haluaa. Vai mitä luulette?

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Joulukuun aattopäivä ja Treenijoulukalenteri odottaa avaamistaan”

 1. Titta says:

  Oi, innolla odotan sun joulukalenteria. :D Mulla on kans sama homma, että näin innoissani en ole ollut joulusta aikoihin. Lomakin alkaa sopivasti ensi viikolla. :)

 2. Outi says:

  Loma! Voi minä olen kateellinen… :)

 3. Titta says:

  Se on mun kesäloma! :D Ja ei kannata kadehtia, koska töistä ei ole tämän loman jälkeen tietoa. Toisaalta ehtiipähän nyt kunnolla taas treenaamaan! ;)

 4. Outi says:

  Se muuten kadehtimisessa on Aina vikana, että koskaan ei voi nähdä kuin jonkin yksittäisen asian. :)
  Just tuo treenaamisen ajatus minulla välähti salamana mieleen, kun luin ekan viestisi. Käsittämätöntä mikä treenitsemppi olisi just nyt päällä.

Leave a Reply

See also: