Ihan pipariksi

Ei kevyesti vaan piparisesti meni viikonloppu. Että osaakin paraisten piparkakut maistua mahtavilta niin taikinana kuin valmiina pipareinakin. Siinä kun useamman sata piparkakkua pyöräytti, niin tulipa maisteltuakin. Tosin valmiita maistoin vasta illalla, mutta olisinkin sitten voinut syödä vaikka ison rasiallisen kerralla.

Jaa’a. Ja tänään olisi tarjoutunut mahdollisuus päästä zumba tunnille Vöyrille, mutta mies on reissussa Keski-Suomessa, joten enpä voi jättää poikia yksin. On kotonakin kyllä touhua koko viikon edestä jo valmiiksi tiedossa. Jos tänään taas pesisi ja föönaisi yhden kissan. Sitä touhua riittää ennen ensi viikon kissanäyttelyä.

Liikuntaa ei viime viikolla kertynyt riittävästi. Kiloklubiin kerätty lukema on rajua luettavaa, kun tähän asti on helposti heittämällä kertynyt riittäväsi zumban avulla. Kävelylenkeillä ei vaan homma toimi ja liikunta on kovin yksipuolista. Tilanne alkaa olla vakava…

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Ihan pipariksi”

 1. Teea says:

  Mä en ole laisinkaan varma et lähdenkö tänään zumbaamaan vai en…mammakisuli näyttää sille, et pennut voi syntyä tänään, huomenna tai keskiviikkona…vielä ei tiedä, mut pesää on kovasti rakennettu joka paikkaan ja maito jo laskeutunut.

  Kyllä vaan sai tehdä kovasti töitä viime viikolla, et pääsi edes yli 2000 kcal:n liikunnan suhteen! Mä jo odotan niin kovasti ensi viikkoa ja pikkujouluzumbaa ja sit ei olekaan enää kovin montaa viiikkoa ku alkaa tammikuun tunnit.

  Tällä viikolla on kyllä niin kiireistä näyttelyjen suhteen, että saa nähdä miten käy liikunnan…viikonloppuna pitäisi ottaa askelmittari mukaan näyttelyihin, siinä niitä askeleita taasen kertyy…Ja kissojakin pitää pestä 5 kpl:tta…huhhuh…

 2. Outi says:

  Ne on ne mammakisulit, kun määrää tahdin odotuksen lopulla. Pidetään täällä peukkuja, että pyörähtää kauniita, ihania ja terveitä pikkuisia. :)

  Minä en päässyt lähimainkaan 2000 kcal liikuntaan. :(

 3. tiina n says:

  Olen vakaasti sitä mieltä että ihmiskeho tarvitsee toimiakseen toisinaan piparkakkuja ja glögiä. Muuten elo vallan synkistyy. ;) Mulla ollut lenssua muutama päivä, eli pakko on ollut ottaa iisisti liikkumisen suhteen ettei tule jälkitauteja. Koiran kanssa rauhallista köpöttelyä, siinä tämän tädin treenit viime aikoina =/
  Tosin sen verran oon tukossa ettei herkutkaan maistu, hyvä niin.

 4. Teea says:

  Ratkesi zumbaankin lähtö, eli ei mennä, koska Petra sairaana :-( Mut ensi viikolla sitten =)

 5. Pinkki Pingu says:

  Sama homma täällä suunnalla, liikunnat ihan minimissä. Itsellä tosin syynä (kurjat tekosyyt) kiire. Siis aivan järkyttävä kiire.

  Zumba ei ole vieläkään ilmestynyt Elixian listoille. Tulisiko kevään uusille tunneille…? Huomenna joka tapauksessa luvassa liikuntaa: kunnon pitkä salitreeni. Piparkakkuja olen syönyt yhden puolikkaan perjantaina, jotenkin luulen, että joulun tullessa lähemmäksi niitäkin alkaa upota HUOLELLA! XD

 6. Sotanorsu says:

  Tiina n ilmaisi asian hienosti. Välillä sitä ihminen tarvitsee synkkyyden torjumiseen myös piparia ja glögiä. Turha murhe siis veks! :)

 7. Outi says:

  Liikunnan puute rassaa tänäänkin edelleen todella kurjasti ja hurjasti. Kävin kyllä aamupimeässä tavallista pidemmän lenkin koiran kanssa, mutta ei siitä kalorikulutusta kovin paljon kerry. Ihan pakko olisi keksiä, että mitä tässä tekee. Sitä vaan ei ihan helposti tule mihinkään kauemmas lähdettyä ja joulun alla ei oikein ole mitään eritystä meneillään.

  Oi zumba sua kaipaan!

Leave a Reply

See also: