Treenijoulukalenterin luukku 1 Kukka Laakso, rinnalleveto

Olen Kukka Laakso, copywriter ja Lift Me Up -kahvakuulajoukkueen valmentaja. Koulutan Fitness Trainer -kahvakuulaohjaajia, pidän kursseja ja kahvakuulakoulutuksia ympäri Suomea. Kirjoitan omaa treeni- ja terveysaiheista blogia täällä http://kukkalaakso.com/ ja pidän Kukkatori-palstaa FightSport-lehdessä.

Kukka Laakso

Joulun ensimmäiselle päivälle suosittelisin perusliikkeitä. Kahvakuula on omimmillaan silloin, kun nostetaan hyvällä tekniikalla, sopivalla painolla ja pitkään. Tästä videosta voi katsoa, miten nostamisessa pääsee alkuun.

Opettele rinnalleveto ja vauhtipunnerrus tänään, niin jouluaattona kulkee varmasti paremmin!
Ja mikä on siis oma versioni treenijoulukalenterin luukusta?
Kukka: Tee vaihteeksi muutama rinnalleveto 20-kiloisella. Jos ei mene, heilauta sitä 30+30!
Outi: Tottakai ne menee. ;)
Kukka: Hehe, tee 30+30 niiden päälle!
Outi: Hah. Mitä meninkään sanomaan. :D

Tätä siis tiedossa joulukuun 1. päivänä! Heilahtaako teillä kuula tänään rinnalle? :)

********************************************************

Kukan merkitys minun treenaamiseeni on suuri, varmasti suurin kaikista mahdollisista. Hän on kahvakuula coach ja inspiraatio. Kukka opetti mitä on treenata kohti tavoitetta. Olen ihan tutkitustikin äärimmäisen tavotteellinen ihminen ja siksi juuri se tavotteita kohti kulkeminen on se, mikä lopullisesti kytki minuun sellaisen vaihteen, että liikunta ei voi poistua elämästä.

Minusta on kiva käydä ryhmätunneilla, mutta pelkkä viikosta toiseen kivoillakin tunneilla käyminen olisi voinut tehdä sen, että olisin palannut sohvaperunaksi. Oli hetkiä ensimmäisen vuoden aikana, että siihen oli vaaransa, mutta kahvakuulaan tarttumisen (ja rakastumisen?) jälkeen vaarat oli ohi. Nyt voi tulla sairastumisjaksoja ja vaikka mitä, mutta sitten liikunta jatkuu taas – uusiksi asetettavien tavotteiden kera.

Ja tällä joulukuullakin on tavoite. Se on inspiroitua, pitää hauskaa ja olla siten vuoden vaihteessa valmis aaaaivan uusiin tavotteisiin. Ja joulukuun tavoitekin muuten muodostui Kukan kanssa.

Kiitos Kukka jo parista vuodesta ja kaikesta mahtavasta mitä on edessäpäin! :)

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Treenijoulukalenterin luukku 1 Kukka Laakso, rinnalleveto”

 1. [...] kaikessa voi olla. Outi avasi jo oman kalenterinsa, jonka ensimmäinen luukku sain olla minä: Treenijoulukalenterin luukku 1 Kukka Laakso. Kiitokset Outille kauniista [...]

 2. Tämäpä hauska joulukalenteri, kiitos Outi ja Kukka! Minun kahvakuulailuni muuntui tänään kylläkin useamman tunnin lumenpoistourakaksi, mutta melkoisen tehokasta kuntoilua sekin :) .

 3. Outi says:

  Voi kun täälläkin olisi lumiurakkaa, mutta ei. Tänäänkin tuli vain vähän lunta niin, että tuulella on mitä kieputtaa maanrajassa. Kylmä on kyllä edelleen ja ehkä sitä vielä jossain vaiheessa luntakin saadaan, mutta ei lähipäivinä.

 4. Terhi says:

  Kiusaus olisi suuri kokeilla 20 kg rinnallevetoa mutta täytynee ensin tervehtyä ja sitten vasta kokeilla :)

 5. Outi says:

  Juu, ei saa leikkiä, jos ei ole terve. :) Mutta sitten myöhemmin.
  Minulla on hiljalleen kehkeytynyt ajatus, että mitä kokonaisuutena teen iltatreenissä. Ennen kaksikymppistä pitää olla kunnolla lämmiteltynä. :)

 6. Terhi says:

  Joo, mun oli pakko kokeilla toivuttuani sairaudestani rinnallevetoa 20 kg kuulalla, kun vuosi takaperin en saanut edes 16 kg kuulaa vedettyä rinnalle. Menihän se 20 kilonen ja sain tehtyä lisäksi vielä työnnönkin ja vieläpä molemmilla puolilla :)

 7. Outi says:

  Loisto juttu! :)

Leave a Reply

See also: