Cross training sali sittenkin Vaasassa!

Mitä minä olenkaan haikaillut? No CrossFit tai siis cross training tyyppistä salia Vaasaan.

Kyllähän siis CrossFit sieltä Vaasa Sports Clubilta löytyy, mutta pelkästään yhdellä tai kahdella tunnilla viikossa käyden se on paikkana ylihinnoiteltu ja mahdoton valinta ulkopaikkakuntalaiselle pidemmän päälle. Vaasalaiselle aktiiviliikkujalle taas tarjonta on aivan mahtava.

Vaan Vaasaanpa on juuri valmistumassa cross training tyyppinen osuus Wasa Gym Housen osaksi! Wasa Gym House on varsin perinteinen ja osin jopa luolamainen :) kuntosali, jossa melkein jo aloitin kesän alussa. Silloin ei asiat naksahtaneet kohdalleen, mutta nyt on toinen tilanne.

Wasa Gym House

Sain kuulla, että vaikka yleensä tuolla kuntosalilla ei ole mitään ryhmätunteja, niin cross training puolella saattaa tullakin yhteistreenejä. Se kuulosti hyvältä. :)

Koska oletin, että olin jo liian myöhässä mahtumaan CrossFit tunnille WSC:lle, niin minäpä menin tekemään kuntosalitreenin tuonne Gymille. Jestas, tein tänään elämäni ensimmäisen kerran penkkipunnerrusta! Mitähän muuta tulikaan tehtyä; vinopenkkipunnerrusta, hauiskääntö punteilla (tylsää) ja tangolla sekä seisoen puntteja vuoron perään sivulta ylös kääntäen (onnistui 9 kg:n punteilla), vatsalihaksia siinä sellaisessa telineessä roikkuen ja nostaen polvet ylös sekä vatsalihaksia vinolla vatsalihaspenkillä. Minusta tuntuu, että alkupäästä listaa jäi kyllä jotain puuttumaan, mutta mitä… Eipä sillä niin väliä, tärkeintä on, että tuli käytyä ja tehtyä töitä kunnolla 3*8 sarjoina suurin piirtein ja niin isoilla painoilla kuin pystyi.

Kävin minä sitä kiipeilyseinääkin kurkkaamassa, mutta en päässyt juuri lattiatasoa korkeammalle. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: