Joulukalenterin 1. “haaste” suoritettu

Jos luukkuun liittyy jonkinlainen juttu, jonka voin toteuttaa, niin teen sen heti samana päivänä. Mietin siis pitkin päivää, että miten teen iltatreenin. Päätin, että keskityn siihen 20 kg:n kuulaan erityisesti, että miten selvitän sen parhaiten, koska tällä hetkellä se menee varmasti kahvakuulakunnon ylärajoilla. :)

2 minuuttia rinnallevetoa 20 kg

Sovin itseni kanssa etukäteen, että minkälaisia kuvia ikinä poika eli virallinen kuulakuvaaja nappaakaan, niin laitan näkyviin. Erityisesti ajattelin kyllä valotusta ja tarkennusta ja ja ja… No tarkennukset onnistui nyt paremmin kuin hyvin, mutta kuvattavan ilmeet keskittyi tasan tarkkaan kuulaan ja 0% kuvauksiin.

Lämmittelin ja tein sitten:

2 min tempaus 8 kg @ aika vauhdilla rpm

2 min rive 12 kg @ 15 rpm

2 min rive 16 kg @ 15 rpm

2 min rive 20 kg @ 15 rpm

2 min rive 16 kg @ 15 rpm

2 min rive 12 kg @ 15 rpm

heilautukset 30+15, josta vasemman käden tsemppi meni puoliksi poikien riitaan nenäni edessä ja toinen puoli siihen, että ehdin tajuta miten kaikki onnistuu. :D

Niin 2 minuuttiahan se piti olla vai mitä Kukka? ;)

Olen huomannut, että jos aion tehdä painavalla kuulalla jotain, niin tuollainen kevyemmästä tekniikkaa maistellen lähestymistapa toimii parhaiten minulle. En minä siinä 20 kg:n kahvakuulaa nostaessani paljon ajattele, vaikka keskitynkin totaalisesti tekemiseen. Silloin liikkeen täytyy vaan toimia.

Ja voi ihana miten kevyt onkaan kuula, kun lähtee laskettelemaan painavasta alaspäin. :)

Miten teillä on treenit menneet tänään? Tekikö kukaan rinnallevetoa?

Minä en muuten edes muista, koska olisin tehnyt tai olenko koskaan tehnyt ihan vaan rive treenin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: