Joulu tuli jo :)

Minulle tuli joulu yllättäen epätavallisen epäonnisen eilisen jälkeen tänä aamuna. On ollut viime ajat kauhea kiire ja epäsäännöllinen elämä ja vähän liikuntaa jne. Puntari paljasti kuitenkin sellaisen henkilökohtaisen joulun. :)

Eilen jäi zumbailut zumbailematta, vaikka olin koko illan punaisissa zumba vaatteissa ja tonttuhattu päässä. Koira päätti karata – jätti käteeni vain kaulapannan – juuri taktisella hetkellä ja vähänkös otti päähän. Pikkujoulupakettikin oli nätisti paketoituna. On edelleenkin siellä työpöydällä…

En jaksa olla zumbattomuudestakaan pahoillani, kun puntari näytti minulle viimein viitosen ja täydellisen odottamattomalla hetkellä. Se lukema oli 65,9 kg. :)

En ole uskaltanut päiväkausiin puntarille ja olin todella varma, että paino olisi pyörähtänyt ihan toiseen suuntaan, eikä vain pysynyt siinä ikuisessa 666 lukemassa, jonka muuten olen aina silloin tällöin toisinaan vieläkin nähnyt silloin, kun olen siihen puntarille uskaltanut.

Mutta nyt minä näin viitosen. Kiitos joulupukki etukäteislahjasta! :D

Ja minä muuten en ole tehnyt tuon eteen yhtään mitään. Ehkä elimistö tarvitsikin täydellisen tauon kaikkeen yrittämiseen…

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Joulu tuli jo :)”

  1. Teea says:

    Jee, hienoa!!! Ja harmi ku et eilen päässyt zumbaan :-( Keväällä zumbataan mm. The Baseballsin Umbrellan tahdissa…siitä tulee ehdottomasti taas suosikki ;-)

  2. Pinkki Pingu says:

    Onneksi olkoon pudotuksesta ja uudesta lukemasta!!

  3. Sotanorsu says:

    Onnea kovasti uudesta lukemasta!! Hieno juttu, ja mukava kuulla, että mielikin siitä nousi. Joskus keho todella saattaa kaivata sellaista rennompaa paussia. Ja mieli myös! Hyvillä mielin siis joulua kohti :)

Leave a Reply

See also: