Joulumielellä

Puntari ei naura, mutta vienosti hymyilee. En ole tehnyt erityisesti mitään kummempaa, paitsi syönyt järkevästi ja lukema oli tänäkin aamuna 65,9 kg. Täytyy kyllä sanoa, että en melkein voi uskoa tätä, että paino ei edes yritä heilahtaa ylös.

Vielä on yksi työpäivä edessä. Mennyt viikko on ollut tiukka ja työntäyteinen. Kyllä nyt on ihana ottaa vastaan viikonloppu ja alkaa jo tehdä sitä joulua. Tein sellaisen suunnitelman, että siivoan nyt viitenä peräkkäisenä päivänä, mutta en yhtenäkään itseäni henkihieveriin. Jospa sillä selviäisi sellaisesta siivousinhotuksesta ja saisi paljon aikaan. Liikuntaakin siinä saa aika tavalla. :)

Onnellista joulun odotusta kaikille!

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Joulumielellä”

 1. Piritta says:

  Mulla alkaa olla kans sellanen luotto että ei se parista tekemättömästä päivästä montaa kiloa ylöspäin kipua! Seesteinen aika siinä suhteessa. Joulusta nautitaan ja vuodenvaihteen jälkeen päästään jälleen zumbaamaan ja jumppaan.

 2. Outi says:

  Kyllä tässä todella jo zumbaa kaipaakin! Meillä alkaakin olla zumba tarjontaa hyvin paljon hyvin lähellä, kun Laihiallakin alkaa zumbat tammikuussa.

 3. Teea says:

  Ai alkaako Laihialla zumba? Missä siellä ja kuka pitää? Ja minä päivänä?
  Mä oon erittäin kiukkuinen tällä hetkellä…viime viikolla on näyttelytouhujen takia päässyt lenkille kertaakaan (nooh, klo 24 jälkeen ei oikein houkutellut enää lähteä) ja tällä viikollakin vain kertaalleen 2 h zumbaa ja lenkki…joulusiivot tehdään nyt, mut liikunta jäänyt aivan liian vähälle…Ja puntari ei kiitä tästä liikkumattomuudesta :-C

 4. Outi says:

  Fysiokipinässä alkaa http://www.fysiokipina.fi/

  Eve käy siellä muissa harrastuksissa ja oli huomannut, että sivuilla jo lukee zumba. Oli kysellytkin ja vielä ei ole tietoa alkamisajankohdasta, mutta tammikuun aikana.

  Kyllä vaan kiireet vie kaiken liikunnan elämästä, niin se on. Minullakin kävi viikolla parikin kertaa niin, että illalla vaan vintti pimeni ja jonain päivänä taisin nukahtaa jopa ennen poikia. Kun ei jaksa, niin ei jakssa. Mutta vain se yksi ja ainoa päivä jäljellä töitä. :) Kukka rossa tietysti pakkoloma tuntuu, mutta sille ei mahda mitään ja saapa koko rahan edestä vapaapäiviä.

 5. Teea says:

  Ok, pitää katsoa, jos menis joskus katsomaan ja kokeilemaan tuonnekin zumbaa…

Leave a Reply

See also: