Treenijoulukalenterin 3 luukku Vihreä Possu

Vihreä Possu, jaa että kuka? No Vihreä Possu on kalenterin erityinen joulunhenki, treenitsemppari ja järjen ääni. ;)

Kaiken treenin keskellä, suurten inspiraatioiden ja joskus vaikeidenkin hetkien keskellä on välillä otettava Vihreän Possun näkökulma eli silloin kun treenataan, treenataan possun raivolla ja joinakin päivinä on pysähdyttävä ja jätettävä treenit väliin ja joka ikinen päivä on aikaa riitettävä kaikkeen elämään – no kun se 24 tuntia on kovin vähän.

Vaan missä se Possu on? No eilen oli Vihreän possun syntymäpäivä. ;)

Vihreän possun syntymäpäivä

Tarvittiin rakennusaineet, poika ja äiti viettämään tärkeää yhteistä aikaa, pojan arvokas tietotaito Possun syvimmästä olemuksesta, possumalli angry birds maailmasta ja Possun tarina voi alkaa.

Vihreä Possu

Tarvitaan avoin katse, joka näkee kaiken oleellisen. Siinä on hieman ihmettelyä, pohdiskelua ja arviointia, mikä milloinkin on järkevää ja ripaus hulluuttakin on paikallaan.

Ja nythän on joulu, joten tarvitaan sopivasti punaista, ettei possun päätä palella, vaikka edessä olisi hurjempikin haaste.

Possu täällä heippa

Hei jee, minä olen tässä koko komeudessani valmiina treenaamaan! :)

Vihreä Possu joulumielellä

Ja miksi possumaista tarkkanäköisyyttä tarvitaan juuri nyt? No nyt on hetki muistuttaa, että kaikelle ja levollekin on aikansa. Jos on kovat treenipäivät päällä, niin esimerkiksi minigolf kisoihin ei ole menemistä, koska siellä tarvitaan rento ja levännyt kroppa. Tekemiset pitää jaksottaa ja juuri nyt oli treenilepopäivän vuoro, jos nyt minigolfin viikkokisoja niin voi nimittää. Juu, ei olisi ollut menemistä, jos järki olisi ollut päässä. Ja lekatreeni on myös jätettävä vähän myöhempään.

Kiitos Vihreä Possu ensimmäisestä tärkeästä viisaudestasi. :) Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että treenijoulukalenterista huolimatta ensi launtain Raholan ratagolfkisaan valmistaudutaan rauhoittamalla treenit hyvissä ajoin ennen kisaa.

Mihinkään ei ole kiire, vaikka inspiraatiota tulisi kalenteristakin tulvimalla. Ne treenivinkit, jotka jää toteuttamatta juuri luukkupäivänä siirtyvät joulun jälkeisiin päiviin heti joulupäivästä lähtien.

Eihän ole mitään syytä lopettaa jouluaattoon. ;)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: