Wasa Sports Clubin CrossFit pettymys

Tässä on äärimmäisen pettynyt asiakas, enkä todellakaan siksi, että ohjaajissa olisi vikaa, ei todellakaan. Ohjaajat osaa hommansa, on ihan loistavia tsempittäjiä ja inspiroijia ja CrossFit on loisto juttu, vaikka lisenssiepäselvyyksien vuoksi se onkin nimetty nyt toisin.

Minähän otin Wasa Sports Clubille kahden kuukauden kortin ihan CrossFitin takia. Jee, minä saan käydä CrossFitissä! Vaan miten sitten kävikään.

Kortin ottamisen jälkeen minulle kerrottiin, että niille perjantain tunneille, joille erityisesti ajattelin mennä ei pääse, jos ei hae “lappua” paljon ennen tuntia. Siis mitä? Ai että pitäisi hakea lappu, mutta minähän olen töissä ihan toisella puolella kaupunkia, eikä sieltä ole mahdollista tehdä melkein tunnin reissua iltapäivällä lapun takia.

No, okei, unohdetaan sitten ne perjantain tunnit, jotka olisi oikeasti inhimillisesti järjestyneet näin pidemmän matkalaisellekin. Jälkimmäiseen tuntiin kuulemma olisi mahtunut, mutta se olikin sitten paljon myöhemmin, eikä siihen voinut perjantaina jäädä.

No eräänä keskiviikkona sitten tein retken lappua hakemaan – ja olin liian aikaisessa. Lappua ei oikeasti siihen aikaan vielä voinut saada ja minua katsottiin kuin kummajaista, koska kyllähän keskiviikon tunneille mahtuu. Se oli muuten se keskiviikko, kun sitten sairastuin.

Tänään sitten junailin kaiken valmiiksi, että Jee minä menen CrossFitiin töiden jälkeen. Tsemppasin ja hilpeilin pitkin päivää ja söin loppuiltapäivästä etukäteen tarkasti suunnitellun välipalankin niin, että olisi just sopiva energiamäärä riehua.

Vaan kuinkas kävikään. “Se on täynnä…”

Olipa kaiken fiiliksen valahdus. “Eikö sinne jotenkin voisi kuitenkin päästä?” “Ei pääse, se on täynnä. Täällä olisi bodystepiä,…” “Juu, ei kiitos, ei tule kauppoja”, ja lähdin Raivoissani pois. Että osasikin kihahtaa verenpaineet totaalisesti.

Siis minä olen oikeasti ostanut kortin, jolla ei saa sitä mitä varten sen ostin. Onko tässä mitään järkeä?

…onneksi on Matin 12 erää odottamassa. Onkin sopivasti agressiota tehdä raivoisa treeni. Pois alta risut ja männynkävyt, nyt otetaan naisesta kaikki irti!

edit: Onko tämä ihan normaali systeemi, että asiakkaat “laputetaan” sitä mukaa kun tulevat, eikä mahtumisesta ole mitään takeita? Tähän asti aiemmissa paikoissa on ollut nettijärjestelmät tältä webteknologian aikakaudelta, joiden avulla on etukäteen tiennyt, että kannattaako edes lähteä.

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Wasa Sports Clubin CrossFit pettymys”

 1. M says:

  Tuttua touhua. Kaikenlaisia hilavitkuttimia kyllä firmaan hankitaan, mutta nettiajanvarausta lienee turha toivoa tällä vuosikymmenellä :(

 2. Laura says:

  Onpas erikoista toimintaa! En ihmettele jos ketuttaa. Kai annoit jo asiakaspalauttetta?

 3. Outi says:

  Annoin palautteen mahdollisimman nopeasti, että en ehtinyt totaalisesti leppyä.

 4. Matti says:

  Voi paska mitä touhua. Tekisivät nyt kunnolla nuo asiat. Luulisi kiinnostavan mitä viivan alle jää.

 5. Annika says:

  No,ymmärrän pettymystäsi, olen itsekin jäänyt ilman lappua. Nyt on vain niin että pitää olla ajoissa,muuten jää ilman, on vain 20 paikkaa. Ja nyt ne kaksi ylimääräistä tuntia viikkossa on jäänyt pois joulukuussa,on varmaan ollut liian vähän kävijöitä kun on ollut kaksi tuntia peräkkäin.Ideana olisi lisätä tunti perjantaina ainakin,kun se kerran on niin suosittu päivä. Olin eilen,maanantaina,crossfitissä joka alkoi 17.45. Hain lapun kl 16,ja oli jo slilloin numero 5 lapussa. Ja perjantaina et pääse ellet ole vähintään tuntia ennen paikalla.
  Juttelin eilen Juliuksen kanssa, ja hän kertoi että joulun jälkeen on uusi crossfit-studio valmis, ja silloin ruvetaan tekemään kunnolla myöskin voima-liikkeitä,ja lisätään tuntien määrä ja varmasti uusia kursseja.

  Ideana crossfitissä on tietysti se kova intensiteetti,millä teet nuo WODit,minä en pystyisi tekemään esim eilistä treeniä itsekseseni,olisin lopettanut ennen akojaan,kun se oli niin raskasta. Mutta porukassa se onnistuu ja eilen olin Voittaja!!

 6. Annika says:

  Vielä Outi, anna palautetta WSC:n facebook sivuille,silloin se kyllä menisi perille. Olen itsekin ajatellut kirjoittaa sinne tästä asiasta, ei se ole kenenkään mieleen että siellä pitää juosta lappuja hakemassa etukäteen. Ensimmäinen virhe on ettei perjantaisin ole kaksi tuntia (kirjoitit että olisi ollut mutta näin ei ole),ja että nyt joulukuussa on kaksi tuntia vähemmän viikossa. Ilmeisesti nyt kaikki tunnit menevät nopeasti täysiksi, paitsi ehkä keskiviikkona kun on vasta klo 20. Olisivat edes pitäneet se aikaisempi tunti ja poistaneet se kl 20…

 7. Minna says:

  Viime aikoina olen käyttänyt vain Elixian nettivaraussysteemiä. Siellä voi varata netin kautta noin puolet tunnin paikoista, loput tulevat jakoon noin tuntia ennen tunnin alkua. Jos haluaa suositulle tunnille, pitää olla kärppänä liikenteessä heti varauksen avauduttua.

 8. Outi says:

  Annika, on tuo melkoinen systeemi, vaikkahan sitten olisi väliaikaisestikin noin hankalaa. Minä tosiaan olisin tullut sinne eiliseen 17.45 crossfitiin, jos olisin päässyt. Olin ihan fiiliksissä siitä jo etukäteen! No sen takia se pettymyskin oli sitten totaalinen ja meni suuttumuksen puolelle. :(
  Nyt kun on oikeasti taas kunnossa, niin olisi mahtava ollut olla mukana riehumassa. Onneksi sain todella hyvän treenin aikaan kotona sopivan valmiin adrenaliini määrän avulla ja kun oli jo haaste siitä olemassa. :)
  Minna, taitaa se sitten olla vähän joka paikassa ongelmana, että kaikille tunneille ei mahdu. Tottakai parhaisiin haluaa kaikki!

Leave a Reply

See also: