Lämmin paketti saapui

Tämä oli joulun ensimmäinen paketti ja se sopii täydellisesti pakkaspäivään. Kun puhelimeen tuli eilen tekstiviesti paketin saapumisesta, niin muutinkin lennossa päivän liikuntasuunnitelmia. Posti menee kiinni jo viideltä, joten sinne oli ehdittävä.

Ulkoiluun merino villainen aluspaita

Merino villa pitää lämpimänä

Sain reilu viikko sitten lahjakortin Outnoth verkkokauppaan. Outnorth oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta se osui mainiosti nappiin sen suhteen, että minähän aloitin liikkumisen viime viikon pitkillä kävelylenkeillä, ilma oli jo selvästi viilenemässä ja näitä pakkasia ennustettiin. Minulla oli selvää vajetta talvikauden vaatteissa ja Outnorth on erikoistunut ulkoilutarvikkeisiin.

Ulkoilu kuuluu kelillä kuin kelillä kuvioihin, mutta talvella ei koskaan ole helppo keksiä mitä päälleen pistäisi tai kuinka monta kerrosta, että ei palellu ja toisaalta saa vaikka hikoillakin, jos on oikeasti liikkumassa. Merino villan pitäisi toimia siinä todella hyvin, että se pitää ihon kuivana ja olon lämpimänä.

Voisin melkein väittää, että kuvassa on siis tämän talven suosikki vaate, koska se tuntuu päällä tosi mukavalle. Olen muuten tykästynyt noihin tuollaisiin hihoihin, joissa on peukalolle reikä. :)

Tämä hauska yksityiskohta paidasta oli ihan pakko kuvata. :)

From Norway with love

Outnorth perustettiin vuonna 2005 ja on Pohjoismaiden suurimpia ulkoilu- ja erävarusteita myyvä verkkokauppa. Outnorthista löydät tuotteita laidasta laitaan. Osta esimerkiksi talvikengät, lumikengät, kompassit, otsalamput ja makuupussit kätevästi verkkokaupasta. Myynnissä olevat tavaramerkit, kuten Haglöfs, Fjällräven, North Face, Icebug, Oakley, Vibram Fivefingers ja Go Pro edustavat toimivuutta, laatua ja hyvää muotoilua.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: