Treenijoulukalenterin Luukku 8 Pertti Kiiskinen

Energia on tarkoitettu käytettäväksi!
Liiku, liikunta näkyy sinussa.

Treenijoulukalenterin vinkkikuva

Did you like this? Share it:

One Response to “Treenijoulukalenterin Luukku 8 Pertti Kiiskinen”

  1. Outi says:

    Kaikessa täydellisyydessään tuo joulukalenterin luukku on sellainen, että ei sen perään voinut kirjottaa omia kommenttejakaan kuin tänne kommenttiboxiin. :)

    Montako kertaa olenkaan toivonut tässä matkan varrella, että Pertti asuisi Vaasassa. Itsekästä, hyvin itsekästä, mutta jos löytää mahtavan tsemppaajan naapurikaupungista, niin kai sitä voi mielessään miettiä noin.

    Pertti on se, joka teki mulle kotitreeniohjelman, jonka liikkeitä käytän edelleen esim. vatsalihasliikkeiden osalta. Samoin hän opetti tempauksen tekniikan alkuaskeleet ja jos olisin voinut käydä Seinäjoella treenaamassa, niin missähän sitä tässä vaiheessa jo mentäisiinkään… :)

Leave a Reply

See also: