Onnistumisia 3. eterniittikisassani Raholassa :)

Tässä on kuulkaa tyytyväinen nainen, joka lähtisi vaikka heti uudestaan kohti Raholaa ja uusia kisoja, mutta kuukausi on maltettava. Seuraavat kisat on 5.1.

Eilen oli tosiaan kolmannet eterniittikisani eli kolmas kerta oikeasti eterniitillä yleensäkään ja neljä kuukautta ratagolfia harrastettuna. Tavoitteena oli ottaa pois viime kerran epäonnistumiset eli laittaa ne radat kuntoon, joilla epäonnistuin totaalisesti kuukautta aiemmin. Muuten ajattelin aika epämääräisesti, että katsotaan nyt mitä tästä syntyy ja että lopetetaan sitten täksi talveksi eterniittikisat, jos ei mikään onnistu. :)

Perjantaina iltapäivällä siis matka kohti Tamperetta ja illalla parin tunnin treenailu juuri niihin minulle vaikeisiin ratoihin. Kyllä niihin jotain tuntumaa alkoi löytyä. Aamulla sitten samaten heti treenailemaan ja käymään kaikki radat läpi. Tosiasia oli, että aika ei riittänyt kaikkeen, joten pitkänmatkalaisilta tarvitaan tosiaan strategia, jos aikoo jotain parantaa.

Mutta tältä ne pylväät näytti eilen ja kuukausi sitten. Viikate heilahti!

Joulukuu:

Rahola eilen

Marraskuu:

Rahola marraskuussa

Nuo kuvaajat kertoo oikeasti paljon. Ne kertoo sen, että edelliskerraksi opetellut radat kärsi siitä, että niitä ehti vain kokeilemaan (rata 5 eli tasanne selkein esimerkki). Ja sitten taas paras esimerkki nyt opetelluista on keskikukkula eli numero 10, joka meni edelliskerralla surkeaakin surkeammin ja nyt aina ykkösellä kuppiin.

Olenkohan nyt löytänyt ratagolfin treenaamisen tärkeimmän periaatteen?

Rata kerrallaan, asiaan kerrallaan keskittyen voi aina ottaa askelia eteenpäin.

Alla kuvassa on vielä varsinaiset lukemat tältä kertaa. Siellä on sisällä hölmöilyjä, yksi sekoaminen simpukkaradassa (löin liian kovaa) ja totuuksia jos minkälaisia muistiin ensi kertaa varten.

Raholan omat tulokset

Seuraavan kerran treenattavat on tasanteen vauhtien uudelleen hakeminen, munuaisen eli nro 17 harjottelu ja tietenkin kiikarin jatkotreenaaminen 18. Mutta oli se vaan mahtavaa, että tällä kertaa ensimmäisen kerran jokaisesta radasta oli ainakin käsitys siitä, mitä olin yrittämässä. :)

On se muuten aika “epäreilua”, että manselaiset pääsee treenaamaan pitkin kuukautta ja me muut tullaan sitten pelaamaan aina kuukauden tauon jälkeen. No, vähän leikkimielisesti tuo on pakko sanoa, mutta jotain SM kisaa ajatellen (jossa tietenkään en itse voisi pärjätä, mutta mielelläni tulisin mukaan) on aika järjetöntä, jos se on keväällä Raholassa. Mitalit on jo maantieteellisesti jaettu, vaikka ainahan kotikenttäetua on olemassa.

Mutta on se vaan hauskaa! Hitsin pahuksen ärsyttävä kuukauden odottelu… Onneksi, onneksi on Lotlax ja huoparadat, joille aion joulukiireistä huolimatta ainakin sunnuntaisin ehtiä.

Tänään tosin jätän sen väliin ja keskityn kotitöihin, talven ensimmäisiin lumitöihin ja ehkä karkaan monen päivän tauon jälkeen fyysisempiin treeneihin. Se rankemmasta liikunnasta pidättäytyminen muuten tosiaan kannatti – ratagolfin kannalta. :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Onnistumisia 3. eterniittikisassani Raholassa :)”

  1. Laura says:

    Jee, onnittelut hyvästä suorituksesta :)

  2. Outi says:

    Se oli niin mahtavaa. :) Vielähän minä olen ihan häntäpäässä, kun tuloksia katsoo, mutta sieltä se on pakko alottaa ja kyllä vaan tuli niin ihania onnistumisen tunteita, että jestas. :)

  3. [...] kulki eteenpäin ja hiljalleen tulokset parani. 3. Raholan kisaan oli jo suorastaan tyytyväinen, mutta kirjoitin minä näinkin joskus sen jälkeen: Jokohan pian [...]

Leave a Reply

See also: