Treenijoulukalenterin luukku 17 Ice Chamber

Minä en sitten lähtenyt kysymään Ice Chamberin suunnalta juuri tähän treenikalenteriin vinkkiä, mutta poimin sieltä vinkin tai kolmekin ja haluan esitellä teille yhden suurimmistä inspiraation läheistä, mitä netin kautta olen löytänyt ja missä yhä uudestaan ja uudestaan inspiraatiota haen. :)

Ice Chamberin sivujen ylälaidassa lukee näin:

Fun Workouts, Effective Programming, Functional Fitness

Siitä lähtee se, mitä olen ihaillut jo pari vuotta. Uskomattomat tilat treenata, hurja porukkatsemppi ja vaikka mitä, minkä lisäksi siellä treenaa huikea naisten kahvakuulajoukkue Ice Chamber Kettlebell Girls. Treenipaikkana tuo on kulkenut ideaalikuvana mielessäni jo pitkään ja toivottavasti joskus, jonain kauniina päivänä löydän itseni treenaamassa vähän vastaavasta paikasta. Unelmiahan täytyy olla!

Onkohan muuten Ice Chamber ja ICKGirls kenellekään muulle inspiraation lähde?

Poimin vinkiksi hieman vanhemman Jessica DiBiacen tiivistetyn tempaustreenin, mutta samassa videossa on toinenkin vinkki taustalla. ;) Siellä taustalla vaihdellaan kahta vatsalihasliikettä vuoronperään ja viimeiseen istumaannousu satsiin lisätään vielä painoja! Itselleni tuli tuosta heti idea omaan kokeiluun.

Mutta tämä 8 min tempaustreeni lähtee kevyemmästä kuulasta minuutti per käsi ja kuula vaihtuu kahdesti painavempaan ja viimeinen minuutti per käsi tapahtuu heilautuksina painavimmalla kuulalla. Minä toteutan tämän temmaten 2 min 8 kg, 2 min 12 kg, 2 min 16 kg ja 2 min heilautukset 20 kg. 16 kg:n tempaukset on vähän kysymysmerkki ja teen sen vaikka vaihtaen puoli minuuttia per käsi, jos siltä tuntuu, mutta luulen, että tämä treeni sopii minulle juuri nyt aika hyvin ja sen jälkeen on hyvä lähteä vaikka lenkille. :) Jessica on tietenkin omilla kiloluvuillaan kuulien koossa jo tuossa vaiheessa.

Ja vielä toinen vinkki poiminta Ice Chamber blogin puolelta joulukuun 11. päivältä eli viime viikolta. Punnerrus kiehtoo minua jostain syystä tällä hetkellä paljon ja vaikka en ole siinä vielä mikään huippu, niin tätä testaan heti tänään, jos vielä olen hengissä crossfitin jälkeen. ;) Tai ehkä on järkevämpää tehdä se suosiolla myöhemmin tällä viikolla oman treenin osana.

Push up variation by Ice Chamber

Kyllä vain maailmasta inspiraatiota löytyy. Jos kotimaa ei riitä, niin sitten on avarrettava näkökulmaa ja sehän on nykyään helppoa.

Thank you all Ice Chamber people to be a real inspiration even here in Finland!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: