Ensimäinen joululomapäivä

Leivinuunissa rätisee lämpöinen tuli, olohuoneen järjestys on eilen vaihdettu totaalisesti, kun televisiokin saatiin apuvoimien avulla siirrettyä toiselle seinälle ja vaikka kaaosta on, niin pahimmat nurkat on putsattu. Viikonlopun jäljiltä on myös jo keittiön ikkuna pesty ja jouluverhot paikallaan sun muuta. Tästä on kiva jatkaa siivoilua. :)

Ulkona on satanut lisää lunta ja on oikea postikorttimaisema. Pakkanen kyllä estää pidemmät valokuvaustuokiot, mutta tänään pääsevät takuulla kaikki kissatkin ulos vuoron perään. Ihan itsekin mietityttää, että mitenkähän jouluinen joulukorttikuva (sähköinen sellainen) oikein päivän mittaan löytyykään.

Uskomatonta, että minullakin on joululoma. Vaikka pakkoloma verottaa kukkaroa, niin silti olen sitä mieltä, että kunnon joululomasta pitäisi tehdä lakisääteinen juttu. :D

Nyt joululaulut soimaan ja zumbaillen siivoamaan!

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Ensimäinen joululomapäivä”

 1. Teea says:

  Ihanaa lunta sataa edelleen!!! Mä tein jo lumityöt, en vaan jaksanut laittaa sykemittaria päälle, ku oli jo pihavaatteet päällä ku hokasin, et kantsis laittaa sykemittari, nooh, jokin toinen kerta sitten :-) Outi, viestitellään ensi viikolla, jos tulet katsomaan noita pentuja ;-)

 2. Outi says:

  Ihanasti tosiaan sataa lunta. :) Tosin sikäli epäihana keli, että velipoika kävi autolla ojassa ja meidän pojat oli takapenkillä. Onneksi olivat vielä ihan lähellä, niin pääsin auttamaan! Traktori veti auton pois ojasta ja mitään ei käynyt. Itse asiassa, kun pääsin paikalle, niin pojat istui vielä takapenkillä – tosin aika korkealla ja vinolla takapenkillä. Nostin sieltä sitten pienemmän pois ja isompi pääsi omin avuin.

  Ehdottomasti tulen ensi viikolla ja kamera kädessä! :)

 3. Pinkki Pingu says:

  Hui, olipas läheltä piti-tilanne!
  Onneksi ei sattunut kenellekään ilmeisesti mitään.

  Meillä myös sadellut lunta enempi ja vähempi pitkin päivää. Huomiseksi luvanneet illaksi sitten sitä kunnon myräkkää ja lisää lunta. IHANAA!! Toivottavasti ihmiset muistavat nyt joululiikenteessä mennä rauhallisesti.

 4. Outi says:

  Ei käynyt muuta kuin säikähdys. Osaapa itsekin pitää varansa, jos huomenna tulee enemmän autoiltua.

 5. Keiju says:

  Moikka ja onnea. Hienoa, että sulla paino putoaa. Itse en tällä viikolla uskaltanut vaakaan… Tiedän että olen paha ihminen. :) Mutta jouluna yritän nyt olla mässäämättä. Talvista joulutunnelmaa! Nyt kun en ole ollut kotona, en ole paljon Zumbaillutkaan. Mutta toivottavasti pian aktivoidun.

 6. Outi says:

  Vai että paha ihminen. Jaa, jaa. Minähän se pysyin puntarilta pois viikkotolkulla. :)

  Aktivoidutaan sitten viimeistään tammikuun ensimmäisinä päivinä. ;)

Leave a Reply

See also: