Treenijoulukalenterin luukku 19 Terhi Vierelä, nyt kyykätään

VOIMA LÄHTEE JALOISTA, KYYKÄTKÄÄ!

Yksi hyödyllisimmistä liikkeistä ever!
Aineenvaihdunta kiittää
Hormoonitoiminta kiittää
Vastakkainen sukupuoli kiittää
Ja tuntee tehneensä

Ota lisäpaino (tanko, säkki, lapsi tai puoliso harteille) ja kyykkää, niin alas kuin pääset. Painoa pitää olla sen verran, että täytyy vähän puristaa, mutta jos ei mene yhtään toistoa on liikaa, jos menee yli 10, liian kevyttä. Muutama minuutti taukoa ja uudestaan. Keho kertoo koska on tullut tarpeeksi monta kierrosta!

Nautinnollista treeniä ja Joulua!

Terhi Vierelä
Äiti, Kahvakuulaurheilija ja Painonnostaja

Terhi Vierelä, vahva nainen!

********************************************************************

Hurjan paljon kiitoksia Terhi! Tämä teki sen selväksi. Tämän päivän treeni on kyykkäämistä ja ja paljon! :D

Ja siitä inspiraatiopuolesta. Terhi olet todellinen inspiraatio kenelle tahansa naiselle tai miehelle, joka on kerrankin nähnyt sinut kisoissa nostamassa. Aivan varmasti se tsemppi välittyy porukkatreeneissäkin ja saat muutkin yrittämään vielä enemmän.

Niin ja kun kuulat käy liian köykäisiksi, niin ainahan sitä löytyy raskaampaa nostettavaa! Tosin Terhi olet inspiraatio myös pudotuksessa. ;)

edit: Työpöydän alla odottaa treenikassi, jossa poikkeuksellisesti on mukana myös painonnostokengät. Mahtava olla ihan fiiliksissä töiden jälkeisestä treenistä jo aamu varhaisella. Fiksu iltapäivän rahkavälipalakin on jääkaapissa odottamassa, että energiat osuu oikeaan aikaan kohdilleen. Ai että inspiroitunut?!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: