Paketointi on parasta joulussa

Voiko mikään muu asia antaa yhtä paljon joulumieltä kuin paketointi? Minusta ei. Eilen illalla suljin silmät ihan vaan pieneksi hetkeksi, että aloittaisin viimeisten pakettien paketoinnin sen jälkeen, kun pojat olisivat nukahtaneet. Kuinka ollakaan nukuin autuaallisesti aamuun asti ja sain herätä jouluaaton aamuun parhaissa merkeissä. Äititonttu hiippaili joululauluja hyräillen ja paketoi huolellistakin huolellisemmin viimeiset paketit. Tähän tarvitaan hieman vahvempi paperi, kun muoto on niin omituinen. Tähän laitan ehdottomasti sinisenhohtavan leveän pakettinarun ja tuo taas tarvitsee kultaa. Mitähän laittaisin hopeapaperin kanssa? Ihanaa. :)

Taidan tästä hiippailla seuraavaksi joulupuuroa keittelemään. Kyllä joulu vaan on mahtava asia!

Niin ja tänään syön muuten niin paljon suklaata ja kaikkea, että toivottavasti huomenna ei enää tee mieli. :D

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Paketointi on parasta joulussa”

 1. Harriet says:

  Rauhallista ja nautinnollista, sekä herkkujen täyteistä joulunaikaa koko perheellenne! ;)

 2. eve says:

  Hyvää joulua täältä Salmisten perheeltäkin täältä Laihialta ! =) Mahat on täynnä kaikista herkuista, myös koirilla on joulu, nauttivat lumesta ja hyvästä ruuasta!

 3. Outi says:

  Kyllä joulunaika on vaan hienoa. Kun vaan olisi saanut pysyä kotona, eikä liehua ympäri ämpäri vain välillä kotoa vauhtia ottamassa. Onneksi on tämä viikko kotioleilua, niin eiköhän se tästä. :)

  Ja lunta riittää taas Doriksenkin peuhailuun!

Leave a Reply

See also: