Rakas jouluenkeli

Joulu on ollut hieman liian vauhdikas, hieman liian ruokaisa, hieman liian vähän liikuntaa sisältävä, hieman liian kaikkea ja oikein onnellinen. Voisitko rakas jouluenkeli toteuttaa nyt yhden toiveen?

Anna minulle nyt oikein hyvä mieli siihen, että jos tänä vuonna lähti kahdeksan kiloa, niin ensi vuonnakin heti alkupuoliskolla lähtee toiset kahdeksan kiloa. :)

Sukulaismies sanoi ääneen parhaan mahdollisen joululahjan. “Sinähän olet laihtunut ihan mahdottoman paljon!” Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen. :) Koskas ne zumbat alkavatkaan!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Rakas jouluenkeli”

  1. Harriet says:

    Ihan paras joululahja! Meillä kävi vähän samoin, ystäväni esitteli kesällä minusta otettuja kuvia yhteiseltä reissultamme ja anoppi kommentoi suureen ääneen kuinka ei ole tajunnutkaan kuinka olen laihtunut :) Tästä se lähtee!

    Tsemppiä välipäiviin, tai siis keittopäiviin. Ei tee yhtään tiukkaa syödä keittoja muutama päivä, kun on herkutellut viime päivät ilman mitään tunnontuskia. Halu palata elämäntaparemonttiarkeen on jo todella suuri!! :)

  2. Outi says:

    Halu tosiaan on ja voi ihana, että se ei ole kadonnut minnekään!

Leave a Reply

See also: