Kuntosalilla ja leka heilahti eli 2. kalenteriluukun todistusaineisto!

Sarjassamme sinne vaan eli Outi kuntosalin ihmeellisessä maailmassa. ;)

Kävin toissapäivänä kuntosalilla tekemässä totaalisen jalkatreenin, johon kuului maastavetoa, jota taisin tehdä 1*8 50 kg ja 2*8 60 kg:lla (se oli kyllä viimeinen liike). Mitähän muuta tein. Askelkyykkyä käsipainojen kanssa 3*10 molemmille jaloille siis ja olisiko ollut 10 kg käsipainot. Jalkaprässiä 50 kg:lla 3*8 ja pohkeita aika pitkät sarjat ja sellainen laite missä piti olla mahallaan ja nostaa painoa takareisien avulla ja olihan siinä etureisilaitekin. Jonkun jutun tein vielä levytangon avulla.

Mutta tänään oli rintapäivä ja tein penkkipunnerrusta 30 kg:lla 3*8 (tosi vaatimatonta varmasti), pystypunnerrusta jossain laitteessa, joka tuntui aika hyvältä, mutta painoja oli varmaan vain 5 kg:n levyt molemmin puolin. Sitten tein vinopenkissa punnerrusta ja tangon molempiin päihin pystyin laittamaan Huikeat 2,5 kg. :D Viimeisenä vielä 8 kg:n punteilla se rintaliike, missä ollaan selällään penkillä ja sivulta nostetaan kädet ylös. 3*8 siis kaikessa.

Leka heilahti

Ja sitten!

Hämyinen ja vähemmän mairitteleva todisteaineisto. :D Ja olinpa hyvilläni siitä, että Matti viime kesänä näytti miten tämä tapahtuu ja tuli se kakkosluukun videokin katsottua muutamaan kertaan. Tämäkin nimittäin on tekniikkalaji. En kyllä vielä osaa sanoa, että mitä miltä minä lekan heiluttamisestä olen. :D

Wasa Gym Housen cross training tilaa siis kävin kurkkaamassa ja aloin suunnittelemaan minkälaisen “WODin” siellä ehkä jo ensi viikolla tekisin. :)

Pitääkin muuten kysyä, että onhan sinne tulossa boxjump mahdollisuus.

Did you like this? Share it:

One Response to “Kuntosalilla ja leka heilahti eli 2. kalenteriluukun todistusaineisto!”

  1. Teea says:

    Ota ihmeessä vihko salille mukaan, johon merkkaat tehdyt liikkeet, sarjat ja painot. Niitä on mukava seurailla sitten pidemmällä ajalla, miten kehittyy :-)

Leave a Reply

See also: