Happy New Year!

Vuoden viimeinen päivä, uuden vuoden lupausten kynnyksellä. Tällä kertaa tiedän, että uuden vuoden lupaus -8 kg on oikeasti totta, niin tottakai toteutuva, että hymyilyttää. :)

Tänään söin ensimmäistä kertaa joulun jälkeen todella kevyesti. Päivällä söin vain Ehrmanin rahkaa ananaksella ja nyt illan mässäilen miten haluan. :D No elimistö alkoi eilen jo kertoa, että nyt on raskaat ruuat syötynä, joten tuntuupa hyvältä siirtyä kevennettyyn ensi vuoteen.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Olkoon vuotemme kevenevä ja positivinen! :) Ja zumbaisa mahdollisimman monen kohdalla. ;)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Happy New Year!”

  1. ansku says:

    Onnittelut – 8kilosta. Mun alkuvuosi on ainakin zumbaisa ja uskon että jatkuu myös, ostin vuoden viimeisenä päivän 10 kerran zumbakortin kun osa liikuntaseteleistä oli menossa vanhaksi joten mulla on nyt 14 tai 15 zumbakertaa maksettununa, joten eiköhän se kipinä taas ala kun pääsee vauhtiin. Pariin viikkoon en ole muuten zumbailut kuin vähän kotona.
    Hyvää zumbaisaa hoikentavaa vuotta sinulle ja toivottavasti myös minulle :D

  2. Outi says:

    Kiitos onnitteluista, vaikka juuri nyt on paino ehkä vähän enemmän kuin tuon -8 verran. Mutta katsotaan nyt hetki aikaa, että uskallan taas puntariin. :)

    Kyllä tässä zumbaisa vuosi on tulossa ja millään ei malttaisi odottaa 11.1. eli zumbatuntien alkua!

Leave a Reply

See also: