Syteen tai saveen, nyt alkaa vatsalihashaasteeseen vastaaminen

Eilisen zumban jälkeen vähän vielä ääni katosi ja olin kyllä tosi väsynyt, mutta eiköhän flunssa ole jo niin nujerrettu, että nyt on two hundred situps haasteen vuoro. Että ei kun ensimmäisen viikon kimppuun heti aamusta. Eli nyt pitäisi tehdä ensin 15, sitten 18, vielä 10, senkin jälkeen vielä 10 ja lopuksi vähintään 14. Niin ja välissä vetää aina minuutti henkeä. Saa nähdä kuinka naisen käy…

**********

15, 18, 10, 10, 25 sillä se lähti liikkeelle ja aika helposti. :)

Ohjelman mukaan huomisen pitää olla välipäivä. Taidan tehdä seuraavat maanantaina aamulla ennen töihin lähtöä, jos mitenkään ehdin. Sitten keskiviikkona olisi 1. viikon kolmas ja viimeinen sarja.

**********

Ja nyt ilahduttamaan pojat ikihyvikseen eli kaurapuuron keittoon. ;)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Syteen tai saveen, nyt alkaa vatsalihashaasteeseen vastaaminen”

 1. Sanna, Fanni ja Tiiti says:

  mulla ois tänään vuorossa eka viikon toka päivä. Ois pitänyt jo eilen tehä, mutku unohin :) Musta tuntuu jotenki äly pitkältä se 60 sekkaa joka pitää välillä puhallella.

 2. Outi says:

  Minäkin siinä pötköttelin ja ihmettelin, että eikö jo jatkaisi. :D Mutta oikeasti, kyllä tuo varmasti on ihan paikallaan.

 3. Sanna, Fanni ja Tiiti says:

  ei hitto, mä unohin taas tehä ne toisen päivän vatsikset!! Ja oikeesti unohin! :) Jos tekisin nyt aamusta päivän kaks ja illalla päivän kolme…

 4. Outi says:

  Minulta unohtuu tämmöiset asiat helposti, mutta blogi auttaa siinä asiassa. ;) Saatan kyllä tehdä jo tänään ne toiset vatsalihasliikkeet, jos vatsa tuntuu ihan ok:lta eilisen jälkeen. Ostin nimittäin eilen jumppamaton ja sen kanssa vatsalihasliikkeidenkin tekeminen on mukavempaa.

  (Aina mutustelelee onnellisena vieressä kärpästä, jonka nappasi ikkunasta. Nami.)

Leave a Reply

See also: