Kevyt zumba aloitus vuodelle :)

Ok, kriisit sikseen ja kevyt zumba aloitus tälle vuodelle. Tästä minä aloitan!

Ja sitten uuden vuoden lupauksiin, jotka liittyvät zumbaankin.

1. Zumbaan kotizumbaa tästä päivästä lähtien vähintään kerran viikossa.

2. Järjestän aikani niin, että pääsen joka viikko ainakin kerran nauttimaan zumbariemusta. :)

3. 2010 vuoden aikana saavutan normaalipainon. Viime vuonnahan aloitin painoindeksin mukaan merkittävästä ylipainosta, siirryin ylipainon alueelle ja tänä vuonna saavutan normaalipainon. Alkuperäisen tavoitteen mukaan siihen piti päästä 24 viikossa, mutta se aikataulu ei enää päde ja teen uuden aikataulun tammikuun aikana. Katsotaan ensin miten kaikki lähtee rullaamaan.

4. Tänä vuonna harrastan. Piste. Toivottavasti laulan, varmasti teen käsin kaikenlaista.

5. Hankin kesällä viimeistään itselleni zumba topin. SEN zumba topin. :D

…ja siis aion myös käyttää ja pitää päälläni. Väri voi vaihtua vielä moneen kertaan, mutta todennäköisesti se on jotain punaista.

6. Teen vielä muitakin lupauksia ja aion lupaukseni myös pitää. :) Omituista!

**********

edit sen verran, että on se kumma miten paljon tämä blogiin kirjoittaminen vaikuttaa. Heti otin itseäni niskasta kiinni ja oikeasti zumbasin tuon kappaleen ja nyt on hymy herkässä. Asiat on vaan sanottava “ääneen”. Zumbaisaa vuotta kaikille!

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Kevyt zumba aloitus vuodelle :)”

 1. ansku says:

  Kiitos sulle näistä zumbavideoista, paljolti sun blogin ja yotube videoiden myötä pysyy mun zumbainnostus vireessä. Laitan näitä välillä facebookiin kavereiden iloksi ja osan kiusaksi…tai no he kokevat ne ehkä ärsyttäviksi.

 2. Outi says:

  Juu, facebookissa zumbailut saattaa tosiaan ärsyttää. Tänne blogiin taas tuskin tulee montakaan käännähtämään, jolle zumba olisi ikävä asia. :)

  Jos minulla ei olisi tätä blogia, en todennäköisesti laihtuisi… Tämä on yksi kaikkein tärkeimmistä omista motivaatiokeinoistani ja on pelkästään hieno juttu, jos täältä leviää kipinää joissakin asioissa muidenkin iloksi. :)

 3. pinkki pingu says:

  Moiks!

  Eikös ole ihanaa ylläpitää blogia, kun kirjoittaa julkisesti ja lupaa jotain, niin ainakin minusta tuntuu siltä, että rikon lupauksiani lukijoille, jos jätän lupaamiani asioita tekemättä. :)

  Meillä ei ainakaan näillä näkymin ole tulossa zumbaa Elixiaan. Ihan tylsää, kun haluaisin sitä kovasti kokeilla. Espoossa ainakin LadyLine-saliketju järjestää zumbaa, mutta sekin vaatisi jäsenyyden. =(

 4. Outi says:

  Julkinen lupaus on julkinen lupaus. :) Itselleen kun lupaa, niin se on paljon helpompi jättää toteuttamatta.

  Nuo saliketjujen zumbat on suorastaan ongelma. Jos asut vaikkapa liian kaukana, niin mitenkään ei kannata sitoutua jäsenyyteen. Saapa nähdä, että miten lähellä jäsenyysongelma on minua, kunhan Fysiokipinän zumbat alkaa Laihialla.

 5. Teea says:

  Nuo jäsenyysjutut on erittäin iso ongelma vuorotöissä olevalle, perheelliselle ihmiselle, kuten mulle. Vapaapäivinä ei pääse vasta kuin illalla treenaamaan (lapset tietenkin kotona vapaapäivinä) ja sitten yövuorojen välissä harvoin tulee lähdettyä treenaamaan. Sen vuoksi mun mielestä noi on tosi hankalia juttuja…maksaa aivan kuin tyhjästä, ku ei pääsekään niin usein treenaamaan kuin haluaisi. Ja ei-jäsenille jumppien yms…kertahinnat on aika kovat…esim.lähikaupungissa ei-jäsenenä pääsisin zumbaamaan 15 euron kertahinnalla!!! :-O

 6. Outi says:

  Jäsenyydet on ongelma, kerta kaikkiaan. Joskus opiskeluaikaan se onnistui ja siitä tuli säästöäkin, mutta nykyään siitä tulee niin helposti huono omatunto, että nyt en ehtinyt ja enemmän pitäisi käydä jne. Siksi en todellakaan ole jäsenyyspaikkojen fani. :(

 7. miss G says:

  Voi että odotan zumban kokeilemista! Joskus latasin sellaisen zumbapaketin, mutta en oikein siitä innostunut. Kuntokeskuksen tunneille menen reilun viikon päästä ja silloin on kiva, kun on ohjaajakin. Rakastan tanssimista, joten eiköhän zumbakin iske. :)

 8. Outi says:

  Kyllä minä luulen, että lähes kaikki, jotka pitävät tanssimisesta pitävät myös zumbasta. :)

Leave a Reply

See also: