Treenijoulukalenterin luukku 21 Outi Parkatti, oma tavoitevinkki

Inspiraation on joskus lähempänä kuin uskoisikaan ja sen pitääkin olla. Se ei voi aina tulla ulkopuolisista asioista vaan jokainen kokeilu, itsensä voittaminen pienestikin tai vaikka hienon uuden liikkeen löytyminen antaa positiivista energiaa. Liikunta on nautinto ja kun niin on, niin se myös jatkuu. Eikö näin?

OmakuvaSe esittely. :) Olen Outi Parkatti, entinen 100% sohvaperuna ja hyvin väsynyt äiti, nykyinen aktiiviliikkuja, joka tähyilee uteliaana uusia liikuntakokemuksia. Olen hyvin kriittinen itselleni monessa asiassa, mutta toisaalta nautin itselleni nauramisesta ja jostain syystä olen viime vuosina löytänyt itsestäni rämäpään, joka on valmis menemään tilanteisiin, joissa voi epäonnistua. Jotkut asiat toimii ja sopii itselle, toiset taas ei, mutta etukäteen sitä ei tiedä.

Minun vinkkini tähyää jo uuteen vuoteen, koska olen askel askeleelta etsimässä itselleni uusia tavoitteita. Aion tehdä ensimmäistä kertaa myös itse juuri näin, vaikka tavoitteita on tottakai ollut tähänkin asti

Kirjoita tavoitteesi paperille.

Tavoitteita kohti!

Kuvassa on vasta jotain hailakkaa hahmotelmaa omista tavoitteistani, mutta hiljalleen mieleen on alkanut tulla konkreettisempiakin tavoitteita vuodelle 2013 kuin “nostaa rautaa ilmaan entistä enemmän” ja ne tavotteet alkaa jo hymyilyttää. :) Hyvä tavoite voi olla kova, se voi olla helppo toteutta, tavoite voi olla hyvin rajattu asia tai sehän voi olla vaikkapa vain nauttia liikunnasta, mutta hyvän tavoitteen voi mitata.

Tavotteita kannattaa miettiä monelta kantilta ja antaa niille hieman aikaa. Siinä saa samalla ahaa elämyksiä siitä, mitä on kenties menneenä vuonna saavuttanut ja missä mennään.

2012 minulla ei oikeastaan ole ollut painotavoitetta, mutta ajattelin nyt kehitellä myös jonkin oman kehon muotoon ja kokoon liittyvän tavoitteen, enkä keskity pelkkään kunnon parantamiseen. Liikuntaan tietysti suurin osa osuu, kuten se leuanveto, jonka viimein haluan oppia. :)

Onko sinulla joku erityinen tavoite uudelle vuodelle?

Joulu on jo tosi lähellä ja nyt voi hyräillä ääneen yhtä suosikki joululauluistani “kolme yötä jouluun on”. Treenijoulukalenterikin lähestyy loppuaan, mutta miten mahtavia vinkkejä onkin jo takataskussa ja ehkä parhaat(?) vielä tulossa käyttöön uudelle vuodelle. :)

Lämpöistä joulun odotusta paukkupakkasten keskelle!

Outi

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Treenijoulukalenterin luukku 21 Outi Parkatti, oma tavoitevinkki”

 1. Outi says:

  Okei, olihan se vähän hassua kirjoittaa itse tämä luukku, mutta olen tätä inspirointi juttua miettinyt ja pohtinut paljon koko joulukuun ajan ja tällaiseenkin tulokseen tulin. :)
  Ja olisi tosi kiva kuulla minkälaisia tavotteita teillä on tulevalle vuodelle!

 2. Titta says:

  Mulla on tällä hetkellä tavoitteena päästä taas säännöllisen kuulatreenin makuun ja osallistua Kuusamon SM-kisoihin. Siinähän sitä alkuvuodelle tavoitetta onkin! Pitänee mietiskellä vielä jotain muuta mukavaa. ;)

 3. Outi says:

  Kuulakisat on taas minullakin mielessä! Että takuulla törmäillään tulevana vuotena. :)

Leave a Reply

See also: