Treenijoulukalenterin luukku 24 Arttu, käsilläseisonta vauhdilla

Heippa, olen Arttu 9 -vuotta. Minä käyn äidin kanssa geokätköilemässä, minigolfaamassa ja me tehdään kaikenlaista yhdessä. Minä olen hyvä erikoistempuissa ja kiipeilyssä. Äiti on hyvä minigolfissa ja kahvakuulailussa. Koska minä olen hyvä kiipeemään ja äitillä on voimaa, niin me ollaan hyviä geokätköilyssä.

Matkakivi vallattu!

Minun treenivinkki on jumppapallokäsilläseisonta. Keksin sen ehkä viikko tai kaksi sitten, kun me harjoteltiin sammakkokävelyä. Se oli aika erikoista ja jumppapallolla oli helpompi tehdä temppuja.

Ensin mene jumppapallon päälle mahalleen. Sitten laitat kädet lattialle tai pallon päälle ja sitten vaan päästät irti ja pomppaat itsesi käsillä takaisin. Vauhti otetaan jaloilla. Kun nostat jalkoja ylös, niin siitä tulee vauhtia ja taas pompautat itsesi käsillä ylös. Älä alota liian kovilla pompuilla heti aluksi. Voit tehdä tästä myös pienen tempun. Varo ettet kaadu sivulle.

jumppapallokäsilläseisonta

****************************************************************

Kiitos Arttu! Oikeastaan meidän piti tonttuilla yhdessä tavallista käsilläseisontaa, mutta koska minä ehdin jo alottaa aattoaamun WODin (ylläri itsellenikin), niin parempi näin. Sitä paitsi sinä olet paljon parempi tempuissa, vaikka kyllä minäkin niitä kokeilen. :)

Tätä jumppapallojuttua kannattaa oikeasti kokeilla – ehkä tosin vähän pienemmällä pompulla. ;) Minua hirvittää katsoa Artun menoa, mutta pienemmällä pompullakin se on metka liike.

Mikään ei ole parempaa kuin se, että voi lähteä yhdessä lapsen kanssa liikkumaan. Lisäksi käy niin, että yllättäen minigolf reissu muuttuu kiipeilyksi ja voimailuksi, kun auttaakin pojan pois korkealta kalliolta tai mitä vaan voi tapahtua. Liikunta on monipuolista, hauskaa ja no, aivan parasta. Ihan niin kuin Ninnin intervallitreeni. :)

Arttu, hitsi meillä on paljon hauskaa vielä edessä. Olet paras inspiraatio, mitä äiti voi toivoa. :)

Ja nyt oikein hyvää ja lämmintä joulua kaikille! Treenijoulukalenteri tuli näin päätökseen, mutta nämä treenithän ei tähän lopu. Jokainen vinkki odottaa toteutusta jos toista. Hurjan suuret kiitokset kaikille treenivinkkien antajille ja inspiraattoreille, jotka saatte niin monet liikkeelle ja autatte pysymään liikkeessä ympäri vuodet.

Lämpöistä joulua kaikille!

Lämpöistä joulua!

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Treenijoulukalenterin luukku 24 Arttu, käsilläseisonta vauhdilla”

  1. Punatulkku says:

    Mukavia Joulun pyhiä ja kiitos tämän vuoden kivasta joulukalenterista :) Monta inspiraatiota sain lukemalla kalenteria ja viimeinen luukku oli paras :) )

  2. Eija says:

    Hauskaa joulua – vaikka käsillä seisoen :)

  3. Outi says:

    Hauska on ollut jouluaatto heti aamusta lähtien ja viimein taas kotona. Huomenna ehkä rauhallisempi päivä. :)

Leave a Reply

See also: