Joulukirkko ja ajatusten aaltoilua

Joulukirkko aamuhämärissä sai ajatukset liikahtelemaan edes takaisin. Erityisesti sitä jäi miettimään elämää ja rauhoittumista. Tämä aamu oli toden totta sitä.

Kynttiläkruunu Isonkyrön kirkossa

Joulu on täynnä perinteitä, mutta tänä jouluna olen päättänyt pikkuisen rikkoa niitä. En tarkoita mitään kovin epätavallista vaan juuri joulukirkkoon heräämistä, hieman eri asioita ruokapöydässä ja vapaus treenata sopivina hetkinä. Olin päättänyt muutakin, mutta onneksi en liian kiveen kirjoitetusti, koska kaikesta “suorittamisesta” ei vaan pääse. Aina sitä ei itse päätä miten asiat menee vaan on vain huokaistava ja tehtävä kuten on tehtävä.

Jouluaamun hiljaisuus oli tervetullut ja onnellinen hetki poikien kanssa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: