Kello käy kohti uutta askelta

Joulukuun liikkumisen riemu ja treenijoulukalenteri oli niin mahtava asia ja tsempin tuoja, että en enää yhtään harmittele, että aamuisin oli vähän kiirettä toisinaan tai että joku ilta venähti pitkäksi. ;) Omalla tärkeällä ja perusteellisella tavallaan kalenteri, viime vuosien askelten muistelu ja kolmen vuoden tsempin lähteenä toimineet henkilöt – te pohjustitte aivan uuden askeleen minun elämäntapamuutoksessani.

3 vuotta ja 4 kuukautta takana vuoden vaihteessa ja nyt pistetään uusi vaihde silmään.

1. Syöminen: Tammikuun ajan tarkasti suunniteltujen elän eväiden varassa. Lasken syömiseni 5 kerran rytmiin ja järki on se joka ohjaa suuhunpanemisia.

2. Treenaaminen: Kukan kuulaohjelman tarkka toteutus ja nyt treeniohjelmaan tulee muutakin kuin pelkkää kuulaa. Voima ja kunto ovat taikasanoja, joiden eteen teen järjestelmällistä työtä ohjelman mukaan. Kuula on kuulkaa kevyttä tavaraa muutaman kuukauden päästä. ;)

Näistä asioista siis tammikuussa paljon lisää, koska jos tällä hetkellä kello tikittää vuoden loppumista, niin vuoden vaihteesta se tsemppaa minua kohti puolentoista kuukauden päässä häämöttävää 40 -vuoden täyttymistä. Huikea matka tästä tuleekin! Ja hei, siis 40 kuulostaa korvissani kauniilta luvulta, jota kannattaa juhlistaa tekemällä kaikkensa, että siinä vaiheessa on elämänsä kunnossa. Tunnen olonikin nuoremmaksi kuin aikoihin.  :)

Ja tavoitehan ei ole lopettaa siihen, vaan idealla “kohti neljääkymmentä ja sen yli” yhä kohti uusia tavotteita. :)

Tästä ei siis ole tulossa mikään bikinifitnessprojektiblogi :D vaan nyt rakennetaan aikuista naista kohti entistä terveempää ja vahvempaa kehoa ja katsotaan mitä siitä kehosta saa aikaan. Me kaikki olemme muovailuvahaa, josta jokainen päättää itse. Minä päätin nyt näin ja onneksi takana on jo useampi vuosi liikkuvaa elämää. Lähtötilanne ei ole ihan paha, vaikka joulun jäljiltä lihakset onkin “peitossa” enemmän kuin kesällä olivat, enkä minä silloin tai milloinkaan muulloinkaan täydellinen ole ollut. Kukapa olisi ja minä nyt en varsinkaan.

Viime kesän treeniä

Mietin hyvin vakavasti Oikotie Optimaaliin tai ehkä jotain muuta systeemiä avukseni, mutta motivaatio, treenitsemppi ja moni asia on nyt täsmälleen siinä asetelmassa kuin pitääkin. Minä tiedän, että jos päätän, niin pystyn ja päätös on tehty.

3. Palkinto: Nyt tämä on projekti ja projektilla on palkinto eli syntymäpäivälahja. Tämä on ihan oma juttuni ja monen mielestä varmasti ihan pähkähullu ja hölmö, mutta minä annan itselleni valokuvauspäivän ja sitä ennen tietenkin jonkinlaisen kauneushemmottelun meikkauksineen. :) Minä elän ja olen kuten blogikin kertoo hyvin omana itsenäni ja värisokeudenkin takia meikit ovat vähissä. Hemmottelen siis 40 -vuotiasta itseäni aika erityisesti, kun sen aika tulee ja haluan muiston siitä, minkälainen olin juuri sillä hetkellä. :)

Mahtavaa, että vuosi vaihtuu ihan pian. Puhkun ja puhisen treenitsemppiä ja tahdon jo liikkeelle, vaikka liikkeellä olenkin koko ajan. :D Heiaheia muuten näyttää makealta joulukuun osalta!

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Kello käy kohti uutta askelta”

 1. Titta says:

  Olen ollut mukana Oikotie Optimaaliin-valmennuksessa syyskuun alusta asti. Kokemuksen perusteella suosittelen! :)

 2. Outi says:

  Mahtavaa, mahtavaa, super, super juttu! :)
  Minä päädyin nyt toiseen vaihtoehtoon, mutta Tampereen suunnalla asuvalle tuo on takuulla aivan käsittämättömän hieno mahdollisuus. :)

 3. Brego says:

  Ihanaa tekstiä, tästähän inspiroituu itsekin! :)

 4. Tuire says:

  Hurjat tsempit matkaan ja KAIKKIA muita kliseitä! Hyvä palkinto tähtäimessä :)

 5. Outi says:

  Hih, palkinto pitää olla sellainen, mikä kiehtoo syystä tai toisesta erityisen paljon. Näin tällä kertaa. :) Onhan nuo pojat tosiaan oppineet jossain määrin järkkärin käyttöä, mutta olisi se mahtavaa olla joskus ammattilaisen kuvattavana ja ei keskellä kovinta treeniä tai juuri kovimman treenin tehneenä. :)

 6. Jaanaba says:

  Hyvä projekti sulla, tsemppiä toivottelen!

 7. Outi says:

  Nyt ei ole mitään “uuden vuoden lupauksia” koko vuodelle vaan tämmöinen lyhyempi projekti ja varmasti uusia tulossa. :)

 8. [...] oleva 40 -projekti on ihan oma juttunsa ja se, että elämäntavan sisällä on pyrähdyksiä suuntaan tai toisaan [...]

Leave a Reply

See also: