24 and Let’s Lift It! eli nousujohteista uutta vuotta kaikille!

Kauankohan siinä meni, ehkä jopa puolitoista vuotta, kun mietin blogille uutta ja oikeaa nimeä. Blogin nimen toimivuus on herkkä juttu kirjoittajalle, ainakin minulle. Sitten se vaan oli siinä. Tämä on alku vuodelle 2013 ja jo päivän pari etuajassa, koska en tiedä miten olen netissä lähipäivinä. :)

24 and Let’s Lift It!

Lift the spirit, lift that butt, lift the kettlebells, lift that minigolf ball, Lift Me Up!, rauta nousee, jalka nousee ja kunto nousee ja mikä vaan nousee (paitsi toivottavasti paino). Let’s Lift It! on tottakai kahvakuulien ja raskaampien painojen nostamista, mutta se ei heitä mäkeen zumbaa tai yhtään mitään muuta hauskaa, koska monipuolisen liikkumisen ilosta on jatkuvuus kiinni – hyvien tavotteiden lisäksi.

Kasvojenkohotusta en noin fyysisesti aio ottaa ;) mutta blogille tämä on samalla kasvojenkohotus. Treenijoulukalenteri oikeasti muistutti, että inspiraatiota ja tsemppiä pitää hakea monella tavalla. Siksi etsin tulevana vuonna varmasti enemmän ulkopuolista inspiraatiota, linkkejä ja vinkkejä tänne blogiin.

Ihan pakko ottaa tähän yksi Markon lause Totuus löytyy raudasta blogista ja vaikka tsempin hakeminen ja muu osui kirjoituksessa niin kohdalleen, niin otan sen ensimmäisen lauseen:

Itse uskon että ei ole mitään uusia elämiä, on vain tämä yksi.

Meillä todellakin on vain tämä yksi elämä. Joskus elämänmuutos on niin suuri, että siinä on suorastaan siirtymä toiseen elämään. Siinä ihminen muuttuu perusteellisesti pohjimmaisia ajatuksiaan myöten eri ihmiseksi. Se ei tapahdu taikasauvaa heilauttamalla vaan askel askeleelta pitkällä aikavälillä. Minä pidän omaa elämänmuutostani kokonaisuutena sellaisena, mutta nyt eletään niin, että elämä on tässä ja nyt, se on oma ja elämää täytyy kunnioittaa pitämällä itsestään huolta ja tekemällä töitä askel kerrallaan.

Nyt ei siis tule suuria uuden vuoden lupauksia vaan puolentoista kuukauden tsemppi syntymäpäivään saakka ja sen jälkeen katsotaan taas uudet tavoitteet.

Oikein hyvää uutta vuotta, treenitsemppiä, uusia oppeja ja liikkumisen iloa!

Let's Lift a Happy New Year!

Did you like this? Share it:

7 Responses to “24 and Let’s Lift It! eli nousujohteista uutta vuotta kaikille!”

 1. Ninni says:

  Oikein onnistunut nimivalinta. Niin että let’s lift it vaan jatkossa! :D

 2. Päivikki says:

  Mulla on ollut samat mietteet blogin suhteen jo pitkään myös. Nyt keväällä, kun työkiirukset hiukan helpottavat toivon muutosta tapahtuvan. Mutta johonkin on kadonnut into päivityksistä… kadehdin täällä, kun sinulla se into on syttynyt ihan selvästi. Onneksi into liikkumiseen silti on säilynyt, hiihtokilometrejä on ihan just sata keräiltynä. Nyt on niin loistoliukkaudet, että alahan sinäkin huiskia ladulle sieltä ;)

 3. Hyvä Outi, kiva uusi nimi ja kuvastaa sinuakin hyvin! :D . Tsemppiä myös seuraavalle vuodelle, toivottavasti tuo tullessaan kaikkea uutta ja kivaa kokeiltavaksi :D .

 4. Outi says:

  Päivikki, se into päivittää saattaa tosiaan kadota monesta syystä ja ihan tuhka tuuleen. Monta on blogia kuollut siitä syystä ja siis minultakin. Onneksi kirjottaminen ja liikkuminen ei kulje käsi kädessä. :)
  Ja kiitokset Ninni ja Pat. Minä luulen, että täällä nostetaan paaaljon paljon ja en tiedäkään vielä miten uuden vuoden aikana. :)

 5. Teea says:

  Hyvää uutta vuotta! Ja ihan sopiva nimi muokkautui blogin nimeksi =)

 6. Laura says:

  Hyvä nimivalinta :) Komppaan Päivikkiä, sulla se tahti vaan kiihtyy näissä päivityksissä :)

 7. Outi says:

  Tykkään nimestä koko ajan vaan enemmän, joten eiköhän se nyt takertunut tähän blogiin. :)

Leave a Reply

See also: