Angie WOD sovellus pimeään aamuun

Harmitusta ilmassa, kun en mitenkään ehdi Petran kuulatreeniin Hietamalle kahdeksitoista, enkä toisaalta pääse minigolf viikkokisaan Lotlaxiin, joten nyt tarvitaan harmituksen poisto varsin fyysisellä tavalla, joka mielellään saisi tuntua ensi vuoden puolelle asti. Olkoon se siis Angie WOD.

Monet Crossfit WODit  on nimetty naisten mukaan. Cindy on tullut kokeiltua ja joku muukin, mutta nyt päätin napata sellaisesta benchmarking WOD listasta Angien, vaikka en osaakaan vetää leukoja oikeasti. Teen sen sellaisina osittaisina leuanvetoina, siis sillä lailla kuin pystyn. Luulisi, ettei sekään hukkaan mene, jos vertaan osittaisia leuanvetojani vaikkapa vatsarutistukseen. (Juu ihan omaa filosofointia tähän saumaan)

Angie WOD:

  • 100 Pull-ups
  • 100 Push-ups
  • 100 Sit-ups
  • 100 Squats

Treenirikasta sunnuntaita ja loppuvuotta siis! Minä kuulen latukoneen äänen tänne sisälle asti, joten ehkä monelle hiihtorikasta sunnuntaita!

edit: Oli se kova! Mutta periksi ei saa antaa ja ei siis näitä tällaisia kannattaa kokeilla ihan kotioloissakin, mutta se jästipäisyys täytyy sitten kaivaa ensin esiin. Minä en tehnyt istumaannousuja vaan muutin sen kohdan 120 vatsarutistukseksi, joten en ihan tehnyt 100% suoritusta. Sit-upsithan teen yleensä kuulan kanssa, mutta nyt siis toisiin. Hyvä olo tuli, joten eiköhän kestä selväjärkisenä istua useamman tunnin autossa!

edit2: Vielä kovempi oli ehkä elämäni raskaimmat lumityöt tuohon perään… Päivän liikunta-annos on takuulla nautittu! :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: