Peurunkapatikasta tuli Huimapatikka ja muita tapahtumia, joihin tänä vuonna tekee mieli osallistua

Entinen Peurunkapatikka muutti muotoaan niin, että 33 km:n patikkareitti on lyhentynyt 28 km:n pituiseksi ja se patikoidaan Äänekoski Hietama ympäristössä. Huimapatikka patikoidaan 11.5. eli se kalenteriin NYT! Ja Äänekoskelle siis korkeanpaikanleiri kalenteriin viikko ehkä pari ennen tuota, juu, näin on tehtävä. :)

Teen tuohon sivuun taas tälle vuodelle listan tapahtumista, joihin haluan osallistua. Tämä piti heti tarkistaa, koska kahtena vuonna se on ollut kahvakuula SM biathlonin kanssa päällekkäin ja patikka on useammasta syystä voittanut. Nyt tapahtumat ei edes ole päällekkäin! Kahvakuula SM biathlon on jo 27.4. Kuusamossa eli jos kuulakunto ehtii siihen mennessä nousemaan kohisten, niin mikä ettei – mahdollisuudet olisi osallistua molempiin :) mutta patikka on se, mikä on varma.

Tässä kuvaa toissavuoden aurinkoiselta peurunkapatikalta. Mutta miten tuo mäki näyttää noin nössöltä kuvassa. ;) Peurungassa patikoineet tietää, että se on ihan käsittämätön mäki patikoitavaksi.

Huhhuh sitä peurungan mäkeä

Niin niitä muita tapahtumapäiviä jo listaan mietintään ja lista tietenkin kasvaa matkan varrella. Ja elämä on valintoja, joten yksi minigolf kisa tuli heti vedettyä yli, mutta siksi tätä listaa täytyykin alkaa keräämään varsinkin alkuvuodelle. Hei vinkatkaa muistakin hyvistä tapahtumista! Minne te olette menossa? Ja nyt on hyvä paikka vaikka mainostaa kommenteissa. :)

Minigolf eterniittikisa, Tampere, Rahola 5.1.

Kukan apuna kahvakuulakurssilla Vaasassa ainakin 19.1.

Liisat (ja Lasset) Liikkeellä, Summassaari 9.2. Ajattelin, että tämä olisi ollut vasta maaliskuussa, joten saa nähdä. (lumikenkäilyä, zumbaa, kahvakuulaa ja nyrkkeilyä, vesijumppaa, rentoutusta ja karaokea)

Tahdonvoiman Timpanin salikisat Saarijärvellä 23.2.

Minigolf eterniittikisa, Tampere, Rahola 23.2.

Minigolf eterniittikisa, Tampere, Rahola 23.3.

Mahdollinen eterniitti SM, Tampere, Rahola 13.-14.4. (ehkä ei minulle)

Nice Run, työpaikkajoukkueella Vaasassa 5.6.

Botniapyöräily 2013 Vöyrillä 4.8.

Minigolf huopa SM Vaasassa ????

Kahvakuula LC SM ????

Kahvakuulakisakalenteri 2013 löytyy täältä

ps: Juuri tänään alkaa uusi kausi kuulatreeneissä ja I am on fire :D

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Peurunkapatikasta tuli Huimapatikka ja muita tapahtumia, joihin tänä vuonna tekee mieli osallistua”

 1. Teea says:

  Nice Run kuuluu ehdottomasti ohjelmaan ;-) Ja tietty Kuulahullu <3

 2. Outi says:

  Niinpä tosiaan. Nice run on jo työpaikan kalenteriin merkattuna. :)

 3. Laura says:

  Ja tietty sit Raholan kymppi 19.5.! Sinne voi tulla vaikka käppäilemään ja nauttimaan fiiliksestä :) http://www.teamrahola.fi

 4. Outi says:

  Kaikki tiet vievät Raholaan? Siis mikä siinä paikassa on?! :D
  Tuossa listassa ei olekaan vielä mitään toukokuulle, mutta kymppi kuulostaa minulle vähän pitkältä, kun nolottaisi kävellä. :) Mutta toisaalta siihen on aikaa, eikä se nyt niin pitkä matka…

Leave a Reply

See also: