Hyviä välipaloja makeannälkään

Mies yllätti ja toi kauppareissulta mukanaan laatikollisen pieniä päärynäpurkkeja a 70 kcal. :)

Näitä ja vastaavia persikoita olen syönyt töissä välipaloina ja onpa muuten hyvä konsti välttää  karkkiautomaatin kuiskaukset, jos omassa laatikossa on makea purkillinen hedelmää. Täytyy oikein mainostaa, että laatikollinen, 12 purkkia, maksaa nyt citymarketissa 5 euroa. Näitä laatikollisia haetaan ainakin vielä toinen viikonloppuna!

Minkälaisia makeannälkäänkin tepsiviä välipaloja te olette löytäneet? Tai käytättekö te sitä konstia, että kampitatte makean nälän jollain luvallisemmalla syömisellä?

Olen tänään seikkaillut yhdellä jos toisellakin sivustolla ketoosin, atkinsin, hiilihydraattien, proteiinien ja ties minkä perässä. Motivaation etsintää ja pientä asioiden kyseenalaistamistakin on ollut takaraivossa. Toisaalta kuitenkin tiedän, että kesän jälkeen löytämäni oma tapa syödä on ollut hyvä ja terveellinen. Nuo päärynätkin sen taas kertoivat. :) Eli kiitos teidän vinkkien on mennyt paljon ehrmanin rahkaa ananaksella ja menee edelleenkin. Oma erityis tyylini liittyy ruisleipään ja se vaan kerta kaikkiaan sopii minulle. Täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa kerätä itsellekin kaikki hyvät syömisjutut muistiin.

Did you like this? Share it:

17 Responses to “Hyviä välipaloja makeannälkään”

 1. See says:

  Minun lempparini on kuivat hedelmät (ei lisättyä sokeria, mieluiten luomuna etenkin aprikoosit) ja ehdoton suosikki taateli. Tosin niihinkin tulee aika himo.

 2. Outi says:

  Kuivatut hedelmät ei toimi minulla juuri sen takia, että iskee se himo, että täytyy saada aina vaan lisää. :(

 3. ansku says:

  No enpä ole noita nähnyt, joten pitääkin ostaa. Aina iltapäivisin tekee mieli jotain, onneks ei ole kauppaa lähellä (sotilaskoti kylläkin, mutta sinne ei viitsi raahautua ja karkkia sieltä tulee kumminkin ostettua, onneks en ole munkeille perso). Juon usein hevishotteja pikkunälkään, muuten hyvä mut on niin “lyhyt” nautinto, pari kulausta. Noita hedelmiä vois sentään vähän aikaa pureskella.

 4. pinkki pingu says:

  Ruisleipä, suolaista ehdottomasti mieluummin kuin makeaa.
  Jos iskee ihan hirmuinen makeanhimo kesken päivää, niin ensiavuksi iso lasi vettä, vadelma-lakritsipurkkaa ja jos ei auta, niin sitten täysjyväkuitukeksi esimerkiksi 2 x vaniljan makuinen Paussi-keksi ja Danonen Vitalinea mansikkajogurtti.

 5. Outi says:

  Ansku, iltapäivisin minullekin iskee sellainen pienen makean puutos. Sitten vielä joku onnistuneesti käy siinä ihan parin kymmenen metrin päässä olevalla automaatilla ja heiluttelee suklaapatukkaa, niin voi kääk. Hyvin olen silti pysynyt irti houkutuksista, paljolti omenoiden ja muiden luvallisten pikkuvälipalojen avulla.

  Omenoita olen tosiaan syönyt aika paljon ja ostin töihin ihan oman kuorimaveitsenkin!

  Pingu, tuo ruisleipä kyllä on ihan ehdoton. :) Lakritsipatukkaankaan en juuri uskaltaisi itse koskea, mutta vitalinea jogurtit on kyllä tosi makeita ja silti ei kaloreja tule oikeastaan ollenkaan. Minun suosikkimakuni on ehdottomasti vadelma. :)

 6. miss G says:

  Mä en karppiaikana juuri ole makeanhimosta kärsinyt ,mutta herkkua tekee välillä mieli ja yleensä mulla menee jotain sellaista, jossa on mantelirouhetta, kookoshiutaleita ja kermaa. ;) Ennen hyvänä pikkuherkkunälän vieväjänä olivat Läkerol-pastillit tai Nellie Delliesit, mutta niistä tulee herkkämahaiselle kunnon vatsanväänteet. :D

 7. Keiju says:

  Heipparallaa, himo on tuttu: viinirypäleitä, coca-cola zeroa olen syönyt. Tikkarikin on joskus parempi, jos tekee karkkia mieli. Jos löydät zumba-googlauksilla helppoja tai hitaita zumbia tyyliin step by step, tee joskus posti “Zumba for idiots” :) Sumpaisaa vuotta!

 8. Outi says:

  Zero, light ja Pepsi Max ovatkin pelastaneet monesta pulasta. :)

  Minä voisin ihan oikeasti keräillä johonkin “listalle” sellaisia helppoja zumba rutiineja ja toisaalta aika keskimääräisiä ja sitten taas sellaisia, jotka saavat omat jalkani solmuun. Niitä jalat solmivia versioitakin löytyy helposti! :D

 9. See says:

  Ai niin, täällä on innokkaita kokeilijoita: toiset on kehuneet pakastettuja banaaniviipaleita.

 10. Outi says:

  Pakastettuja banaaniviipaleita? Siis siivutetaan vaan ja pakastimeen? Syödäänkö ne suht suoraan pakastimesta ensin hiljalleen sulatellen?

  Pidän paljon banaanista, joten voisi tosiaan kokeilla. ;)

 11. Teea says:

  Banaanit vaan siivutetaan ja laitetaan pakastimeen, on aivan älyttömän hyviä :-) Mä syön ne suoraan pakastimesta, kivasti sulaa suussa ja tulee sellanen olo, kuin olis syönyt paljonkin ku odottelee niiden sulamista suussa ja makunautintoa ;-)

 12. Outi says:

  Tuota on testattava!

  Oliko Teea kivaa eilen zumbassa? :) Minulla nilkka tuntui pelkästään teillä käynnin jälkeen siltä, että ei edes haaveilututtanut zumbailut. Audin kytkimen polkeminen ei ole herkkua normaalistikaan ja nyt se oli myrkkyä. Onneksi en kauempana käynyt. Oma auto -kunhan suli- oli selvästi helpompi ajaa, kun se on niin paljon kevyempi.

 13. Teea says:

  Juu oli, ainoastaan se lattian materiaali oli sellasta, et piti koko ajan hieman varoa polvia ja nilkkoja, koska siinä ei kengät luistaneet yhtään :-( Mentiin vanhoja biisejä ja uutena Umbrellaa. Maanantaina “julkaistaan” kevään ohjelma ;-) Toivottavasti nilkka on jo maanantaina zumbauskunnossa!!!

 14. Outi says:

  Nilkka ON jo zumbauskunnossa. Zumbasin juuri totaalisesti Zumba Live Partyn. :D

 15. Teea says:

  Jeah!!! Kävitkös siellä mistä oli päivällä puhetta?

 16. Outi says:

  Juuri alan naputtelemaan suurta postausta – Totaalisesta KuntoKuurista!

 17. [...] Syömisetkin kulkee tasaista rataansa. Taidanpa vielä ottaa ja kaivaa pöytälaatikosta yhden Pirkka päärynä -purkin välipalaksi. Ja nautiskelen ajatuksesta, että illalla on vuorossa pump. Toivottavasti olisi [...]

Leave a Reply

See also: