Hei hiihtämään! ja puddingia palkinnoksi

Jopas oli hauskaa hiihtoladulla! Kilometrejä kertyi vaatimattomat 4,5 km, mutta se on jo huomattavasti enemmän kuin edelliset kaksi 2,5 km suihkimista.

Todistusaineistoa :D

Hiihtolenkillä

Pakkasta oli kai kymmenisen astetta ja hiukset oli hurjassa huurussa, mutta osui sopivasti vaatetta päälle, niin mikäs siellä oli mennessä. Pojan kanssa ensin puolitoista ja kolmisen kilometriä itsekseen.

Ja olipa hyvä, että heti töiden jälkeen tein puddingin odottamaan. Aivan sopiva palkinto punaposkisesta ja nenäisestä ulkoilusta. :)

Mannisen valkosuklaa mansikka pudding

Olen nyt pari kertaa maistellut ja tullut siihen tulokseen, että kyllä tälle puddingille on aikansa ja paikkansa. Se on hyvää minun makuaistieni arviolla. Maku on enemmän mansikkainen kuin valkosuklainen ja siinä on sellainen tehty maku, mutta aiemmin kokeilemaani suklaa puddingiin verrattuna tämä on aivan eri tasolla. Siinä missä eri valmistajan suklaa pudding on syötävä melkein maustettuna jollain ihan muulla maulla, niin tämä tosiaan käy välipalasta.

Kahden tunnin jääkaapissa tekeytyminen on pitkä aika, mutta ei sekään oikeastaan haittaa. Just sillä lailla, että tekee sen vaikka töistä tullessa, niin sitten sen voi syödä tai olla syömättä illan aikana. Kyllä se toimii vielä seuraavanakin päivänä.

Mannisen valkosuklaa mansikka pudding

Onhan se aika tyyristä, mutta voisin ehkä ostaa toisenkin maun Mannisen puddingia jossain vaiheessa, vaikka perustan kyllä ruokavalioni enemmän tuoreisiin ruoka-aineisiin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: