Hölmö tai hieno hiihtoidea

Alkuillan ehkä paras ideaväläys oli, että kysyn tutulta kokeneelta hiihtäjältä hiihto-opetusta. Lupaan kahvakuulatreenin vaihtokauppana. ;)

Nyt en tiedä tunnenkö itseni hölmöksi vai loisto idean leimauttaneeksi tapaukseksi, mutta alkoipa tehdä mieli hiihtämään. Ei kyllä siis tänään tuonne 20 asteen pakkaseen! Ei, eikä vielä pariin päivään, kun ne päivät ovat silkkaa pelkkää kahvakuulaa Kukan apuna. :)

Mutta kun saapuu ensi viikko, niin taidan olla ladulla uutta oppimassa. Mihinkään pidempään tai aina samaan aikaan olevaan hiihtokouluun en olisi pystynytkään sitoutumaan, mutta jos kerran ja jos onnistuu, niin ehkä parikin tällä tapaa. :)

Yhtenä hymynä. :)

Ja minäpä kaivoin heti opetusvideon esille. Sukseni ovat luistelusukset, enkä mitään muuta ole näinä viime vuosina yrittänytkään räpeltää, vaikka olen kyllä kuullut, että perinteinen on se paras kuntoilijalle. Luistelu nyt vaan on se juttu millä eteneminen sukset jalassa tuntuu luontevimmalta.

Jaa’a. Enpä ole tullut koskaan harjoitelleeksi ilman sauvoja tai muutenkaan harjoitellut muuten kuin vaan räpeltämällä eteenpäin. Olen tainnut tehdä väkivaltaa hiihtotekniikalle. ;)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: