Mikä korjaa päivän, jolloin kaikki ei sujunut aivan niin kuin Strömsössä

Joskus aamulla ei voi tietää, että töissä jo odottaa pettymyksiä ja viivästyksiä, epäonnistumisen poikasia ja kiukutusta. Jos olisin tiennyt sen tänä aamuna, niin olisinkohan mennyt töihin ollenkaan? Ei vaiskaan, päivät on erilaisia, mutta jestas asiat osaa joskus ottaa päähän, vaikka työsta pitäisikin paljon. Onneksi harvemmin noin roiman tiivistetysti ja kyllähän työpäivä tänäänkin loppua kohti parani.

Täydellinen smoothie olematta täydellinenMutta mikä vielä avuksi? Kunnon treeni heti töiden jälkeen tietysti! :D Ja pisteenä i:n päälle toimii illan ylläri smoothie, joka sattuukin maistumaan paremmalle kuin mansikat tai jotain.

Ennen kuin höpisen treenistä, niin täytyy sanoa, että tässä smoothiessa ei ole mitään vihreää, ellei jotain siemensekoituksessa ollut vihreää. Siinä ei ole mitään muuta täydellistä kuin maku.

Katsoin kaappeihin ja kippasin mukaan siemen- ja pähkinäsekoitusta, Valion pehmeän maitorahkan, rasvatonta maitojuomaa, vadelma- ja persikka mehukeittoa, aavistus proteiini suklaapudding jauhetta, joka on oikeastaan liian pahaa puddingina, hieman pellavansiemenrouhetta ja jotain siellä vielä oli…

Hitsi unohdin karpalot! Mutta toisaalta maku ei olisi voinut mitenkään olla parempi. Paitsi ehkä, jos olisin muistanut pistää pari palaa tummaa suklaata. :)

Ehkä tuosta sepustuksesta jo kävi ilmi, että minulla saattoi olla pieni makeannälkä. Juu, mutta olinkin juuri saanut valmiiksi pirtelön pojille. :D

Treeni oli mahtava! Kyykkyjä, penkkipunnerrusta, maastavetoja erityisesti (tämän kerran pääasia), alataljaa ja vatsoja.

Kyykyt oli nyt vähän kevyempinä ja siinä oli kyllä se hyvä puoli, että nyt pystyi tsemppaamaan tekniikkaa aivan täysillä. Riittävän alas, tanko hyvässä kohdassa, selkä suorana jne. Voi että rakastankin noita painonnostokenkiä. <3

Penkkipunnerrus on myös mahtavaa. Siinäkin mentiin aika kevyellä ja lyhyillä sarjoilla. Ensi kerralla ehkä vähän enemmän painoa. ;)

Maastaveto oli se juttu. Tänään oli sarjoja 60 kg asti. Minä en ole niin kovin paljon maastavetoa tehnyt, mutta selvästi se tekniikka on entistä paremmin kasassa.

Alatalja oli ehkä aika vanhimmasta päästä salin laitteista ja kovia kokenut. Ehkä siinä on treenattu tosissaan! Ensimmäinen sarja meni vähän sinnepäin, mutta hyvin siinä pääsi vauhtiin ja vaihtelin vuoron perään alataljaa ja vatsoja.

Vatsat olisi pitänyt tehdä reverse sit-ups liikeenä, mutta enhän minä tiennyt mitä se tarkoitti. Oppia ikä kaikki ja nyt tiedän. :D Tein siis vatsat vatsapenkissä tällä kertaa.

Minä en muuten koskaan ole käynyt Strömsössä. Se puute pitää korjata ensi kesänä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: