Artikkelit

Artikkelit eli 24 Mansikat löytyvät 24 foorumilta 24 Mansikat kohdasta, joka näkyy ainakin toistaiseksi vain kaikille foorumille rekisteröityneille.

Blogikirjoitukset koskevat lähinnä omia kokemuksiani, mutta 24 Mansikat ovat jotain aivan muuta. Ne voivat olla pakinoivia ajatusleikkejä tai asiapitoisia artikkeleja esimerkiksi hyvinvoinnista ja liikunnasta. Lisäksi tulen julkaisemaan 24 Mansikoina myös suurempia kokonaisuuksia pdf kirjoina. Kun sormet kirjoittaa joka tapauksessa, niin annan kirjoituksille paikan ja kanavan. :)

Foorumilta löytyvät 24 Mansikat:

Anna A, Anna B ja Anna Puu -pakinan tapaan 6.9.2010

Venyy vanuu eli Outin venyttelyvinkit venyttelyopas itselleni ja ehkäpä jonkun muunkin iloksi kuvien kera 15.11.2010

Foorumille tulossa olevat 24 Mansikat:

Venyttelyopas venyy ja vanuu loppuvuoden aikana useampaan kertaan ja muutakin Mansikoihin on tulossa, mutta ilman tarkkaa suunnitelmaa

Tulossa vuoden loppuun mennessä e-kirjana:

Sohvaperunasta sutjakaksi x.12.2010

Sohvaperunasta sutjakaksi on oma muutostarinani. Se kertoo tarinan siitä mikä pakotti minut ymmärtämään, että näin ei ole mahdollista jatkaa enää yhtään päivää. Siitä hetkestä matkaa on jo kuljettu pitkästi ja matka jatkuu kohti tulevaisuutta kirjan viimeisen pisteen jälkeenkin, mutta paljon on siinä välissä jo ehtinyt tapahtua. Blogissa olen kokenut yhdessä teidän kanssanne monia niistä hetkistä ja suurin osa hetkistä on ollut suurenmoisia. Tuskaltakaan ei kuitenkaan ole vältytty. Tämä on elävää elämää.