Ramses

 Komea sulhanen / Handsome Groom

Ramses on Lumikissan kissalan kasvatti ja Jimin muhkea velipoika. Jo pentuna Ramses erottui muista suuremmalla koollaan. Ei Jimikään pieni ollut, mutta kyllä eroa oli selvästi.

Näyttelyissä siperiankissoja on yleensä melkoinen rivistö, mutta siihen rivistöön ei tämä herra huku. Pää on niin leveä, tassut ovat niin jykevät ja ilme on niin siperiasta. Tuomarin pöydällä herra on kuin viilipytty. Armollisesti Ramses vilkaisee tuomaria ja tietää komeutensa. "Nosta jos jaksat", Ramses tuumaa mielessään ja ottaa vastaan kehut ja joskus etsimällä etsityt virheetkin.

Ramses comes from Lumikissan cattery and he is our Jimis brother. Even as a kitten Ramses was bigger than others. Jimi wasn't small eather, mutta there was obviously difference.

At shows in Finland the is quite a row of siberiancats, but nobody walks by without noticing this handsome fellow. Head is so wide, paws are so strong and the expression is so from siberia. And the judges. They have quite a job to lift this man who seem to think "Lift if you want and if you are strong enough".
Ramseksen omistaa kaksi kissalaa; Lumikissan ja Sibcoons. Kysyin Tiina Kajorannalta, mikä Ramseksessa on parasta.

Vastaus tulossa...

Ramses is owned by two catteries; Lumikissan and Sibcoons. I asked Tiina Kajoranta, what is best of this huge cat.

The answer is coming soon...

Ramses
Mintun esittely / Minttu     Ramseksen esittely / Ramses     Mintun odotuspäiväkirja / Minttu's diary     Jimin poppoon blogi / Blog: Jimi, Aina and Minttu
Copyright © 2007 Ideametsä