Etusivu    Lehdet    Maanantaijutut    Keskustelu    Kilpailu    Sarjakuva    Kissablogi    Extraa    Sivukartta   Bannerit    Linkit/Hakemistot
Kissanpäiviä ja Koiranunta

Jokainen lemmikki on kallisarvoinen aarre

Kissanpäiviä ja koiranunta lähtee liikkeelle ajatuksesta, että jokainen lemmikki, riippumatta rodusta tai sen puuttumisesta, on omistajalleen kallisarvoinen aarre. Jokainen lemmikki ansaitsee hyvän kohtelun ja huolenpitoa.

Hyvin usein ihmiset pyritään jakamaan esimerkiksi kissa- ja koira ihmisiin. Kissanpäiviä ja koiranunta ei halua lähteä tekemään jyrkkää rajausta, koska läheskään aina se ei ole mahdollistakaan. Useissa kenneleissä on myös kissa järjestystä pitämässä ja useissa kissaloissa on myös koira. Tavallisissa perheissä on ystävinä ja omaa työtään tekemässä niin kissoja kuin koiriakin, yksi tai useampia.

Kissanpäiviä ja koiranunta lehdessä halutaan arvostaa kunkin lemmikin omistajan tekemiä ratkaisuja silloin, kun ne tehdään aidosti lemmikin edun mukaisesti. 

Käytännön seikoista voisi mainita, että Kissanpäiviä ja koiranunta tehdään niin pitkälti yhteistyössä kasvattajien kanssa kuin on mahdollista. Paras tieto ja kokemus löytyy pitkäaikaisilta harrastajilta. Sitä tietoa kannattaa levittää useita eri kanavia pitkin ja tämä nettilehti pyrkii olemaan yksi niistä. Olkoon siis lehdessä oikeaa tietoa, eikä kuulopuheita.Lemmikki on hyvinvointinsa ansainnut

Rokotukset ja terveydenhuolto on yhtä tärkeää maatilan hiirikissalla kuin kerrostalossa asuvalla rotukoirallakin.


Sivukartta    Mediakortti    Toimitus    Toimintaperiaate
Copyright © 2006 Ideametsä