Jimin poppoo

Tassuja taatusti

You are currently browsing the Omppu Omenainen category.

Omppu jazz vai sittenkin rock

Minä en niin välitä death metallista vaan harrastan soljuvampaa sointuisuutta tai saa siinä vähän säröäkin olla.

Että turha tulla sitten tuputtamaan jotain tällaista kuin tuossa videossa. Täytyy kyllä olla aika tavalla rakkautta sydämessä, että kissan korvat tuon kestää. Voi Bill Murray parka.

Minä olisin jo paukauttanut, että suus kii. ;)

Posted 5 years, 11 months ago.

Add a comment

Uuden vuoden Omppu

Omppu toivottaa jo hyvää uutta vuotta kaikille! :)

Posted 6 years, 8 months ago.

5 comments

Pikkuomput Hannu ja Kerttu

Sisko ja sen veli, ikää puolikas päivää. :) Upeat väritykset!

Nassut niin melkein samanlaiset, vaikka sitten muuten velipoika on enemmän valkoinen.

Ja Omppu leijonaemon kainalossa on mahtava kasvaa.

Posted 7 years, 5 months ago.

8 comments

Pikkuomppuja! Ja Doris oli leikkauksessa

Pikkuomput ovat syntyneet! Menen heti tänään katsomaan mamma mössykkää, jota on hurrrrjasti ikävä niin minulla kuin mamma Mintullakin. Ja siis pieniä. Ehdottomasti kameran akku on jo ladattu. :)

Doriksen kuulumisia kuuluu viikonlopun mittaan, koska koiraneiti on mummolassa ja kävi mummon ja vaarin kanssa eilen torstaina eläinlääkärillä. Jospa näin vältettäisiin Millan ja Saran kokemat nisäkasvaimet ja eleltäisiin iloista koiranelämää mahdollisimman mukavasti ja pitkään.

Posted 7 years, 5 months ago.

4 comments

Omenaton olo on kuin…

Mansikkakiisseli ilman mansikoita, hetki täydellisen ladun vieressä aurinkoisella säällä  ilman suksia, yö ilman kainalossa pörräävää Pomppua,…

Omppu päätti viimein, että nyt alkaa olla kevättä ilmassa. Iski niin levoton olotila ja lopulta kurnutustauti ja niinpä pomppu lähti tapaamaan uutta poikaystävää Zorroa.

Höpsön pöpsö Pomppu haukottelija, sinua tuli heti ensimmäisenä yönä ikävä, vaikka edeltävä yö olikin “hieman” levoton.

Posted 7 years, 7 months ago.

10 comments

Lumista joulukuuta ja joulun odotusta

Jouluun kuuluu jouluomenat eli Omppuhan se ensimmäisenä halusi päästä jouluisen lumiseen kuvaan. Omena kun on pyöreä ja niin on Omppukin. Punaisia poskia tuolta pihalta ei tullut, mutta nenänpää pysyi vaaleanpunaisena ja joulukuusikatsastukseksi tämä aamu-ulkoilu meni. En tiedä kelpuutettiinko vielä mitään kuusta…

Posted 7 years, 9 months ago.

6 comments

Ompun alkutalven kaulurimuotia

Heippa! Kyllä minäkin täällä touhuilen, vaikka en ole kovin paljon blogissa pyörähtänytkään. Olen ollut niin kiireinen turkin kasvatuksen, pörinähurisemisen ja kaikenlaisen tekemisen kanssa. Erityisesti olen harjoitellut ragdoll taitoja eli siis sehän tarkoittaa täyttä vetelyyttä valumista ja vyörymistä meidän paparazzin sylissä.

Omppu, mitenkäs muuten, eihän sinulla olisi yhtään levoton olo? Saisi pian olla… ;)

Posted 7 years, 10 months ago.

3 comments

Omppu onnellinen

Elämä on ihanaa, kun sen sopivan kissamaisesti oivaltaa. Hitsi, että minä tykkään olla täällä pihalla ja nautiskella sopivan vilpoisesta syyssäästä.

Ajattelin taas ottaa ja teroittaa kynnet hyvään kuntoon, että niillä on just oikein mukava tassuttaa paparazzia illalla. Ei ole iltaa ilman Ompputassutusta! Tottakai minä pidän siitä huolen.

Itse asiassa onnellisuusasteet on nyt tosiaan kohdallaan. Aika pitkään tuossa välillä olin vähän ihmeissäni ja onneton, kun meidän paparazzi ei tehnyt oikein mitään, eikä varsinkaan halunnut ottaa minua lämmityspeitokseen. Se on ihan epäreilua, jos minä en saa olla peittona! Se sanoi vaan, että ei saa hengitettyä, jos minä iso tyttö olen siinä päällä. Höh. En minä nyt Niin iso tyttö ole – ihan pieni Pomppu vaan.

Mutta oli siinä paparazzissa silloin paljon muutakin kummaa. Ei se leikannut kynsiä, eikä harjaillut ja vaikka minä sain takun kylkeeni, mikä ei ole ollenkaan Omppumaista – niin sitäkään se ei ottanut pois. Olen minä nyt päässyt eroon takkuklöntistä jo joku aika sitten, mutta jonkun aikaa se vaan paheni pahenemistaan ja en itse harmi kyllä saanut sitä hoideltua. Huh. Mutta onneksi elämä on nyt mallillaan.

Jos minä vähän aikaa vielä ulkoilisin. Illalla on tiedossa katkarapuja ja sitä varten voisi vielä vähän kerätä sopivaa nälkää.

Posted 7 years, 11 months ago.

2 comments

Aina, Manna, Minttu, Mafia ja Omppu pihailemassa

Kauan sitten piti jo esitellä pihatarha sellaisena, kun se tällä hetkellä on. Nyt poppoo pihaili sopivasti ja esittäytyi tarhassaan. Vieläkin kiipeilyhyllyt ym. puuttuu ja väliaikaisratkaisut on käytössä, mutta jospa ensi viikolla pääsisi sellaiseen oltilaan, että päästään tekemään hommat loppuun.

Mutta tässä siis Aina, Manna, Mafia, Minttu ja Omppukin lopulta löytyy kuvaan. :)

Posted 8 years ago.

6 comments

Laatikkokissakasa

Ihan sama onko laatikko suuri, pieni, syvä, matala, kannellinen,… Se voi olla minkälainen vaan, mutta kun sen laskee lattialle, niin sen jälkeen se on meidän.

Etkä sitten muuten nappaa tätä sillä aikaa, kun me ollaan pihalla. Tässä on paljon viileämpi nukkua kuin sinun vieressäsi. Kuumeinen hoidettava on enemmän Ainan heiniä.

edit: Laitetaan tämä Simon’s Cat laatikkoineen tähän myös, vaikka tämä näyttääkin ihan Ainan touhuilta!

Posted 8 years ago.

5 comments

Hämmästyttäviä asioita häkin ulkopuolella

Hei tytöt, mikä tuo on?

Tulis tänne puolelle, niin pörinä loppuisi siihen. Kyllä me kolmeen tyttöön teknologiallekin pärjättäisiin. Se on siis helikopteri!

Posted 8 years, 1 month ago.

4 comments

Oma koti omenaisin, aina yhtä paras

Sehän on selvää, että mikä on parasta matkalla käymisessä. No se on tietenkin kotiinpaluu ja erityisesti se vastaanotto. Tällä kertaa Aina ei ehtinytkään ensimmäisenä ovelle, kun siihen juoksikin Omppu.

Vasta hopeasijalle ylsi Aina. Kameraa ei tietenkään kotiin paluun hetkellä ollut kaulassa, mutta rakkaat rapsutettavani kulkevat tämän illan lähellä, joten ei mitään ongelmaa kuvien napsaisussa.

Posted 8 years, 3 months ago.

4 comments