Jimin poppoo

Tassuja taatusti

You are currently browsing the Jimi tiikerikissa category.

Hyvää ystävänpäivää!

Oikein hyvää ystävänpäivää poppoon ystäville lähellä ja kaukana.

Posted 6 years, 8 months ago.

6 comments

Jimin joulumietteitä

Tervepä teille pitkästä aikaa!

Jouluaatto on nyt takana ja se punatakki kävi tuomassa lahjuksia. Omaan tassuun osui sopivasti kissanminttua eli tämä lelukasa.

Toivottavasti teilläkin oli jotain odottamassa kuusen alla tai että se partaukko toi ne ihan varta vasten. Kyllähän jouluun aina jotain yllätyksiä pitää kuulua.

Niin tämä keittiön tuoli on siis mun vakio päivystyspaikka aika monestakin syystä. Tämä on suoraan olohuoneeseen päin ja näkee siis sopivasti joka paikkaan. Niin ja kukaan ei erehdy istumaan päälle, kun ei ne saa vedettyä tuolia esiin, jos minä olen paikalla.

Toinen hyvä syy on tsekata helposti mitä pöydältä löytyy. Ehkä muistatte tarjoilut parin vuoden takaa? Tällä kertaa mä olin vähän liian myöhässä paikalla, vaikka sain kyllä kinkkuakin, kun vähän mummolle asiasta vinkkasin.

Joo, no jouluaatto sujui ihan okei. Olihan täällä vähän vilskettä ja Doppis myös. Tytöt ei nyt tulleet mukaan vaan jäivät Tervajoelle joulun viettoon, mutta olihan sielläkin joulukuusi ja herkut kuulemma myös.

Ei, kyllä nyt taitaa pitää lähteä viilentelemään pihalle.

Tai no, annoin sittenkin paparazzin taas testata, että on mussa enemmän kissaa kuin Ompussa. Tai pitelemistä ainakin. Terkut vaan Ompulle ja teille kaikille!

Posted 6 years, 10 months ago.

3 comments

Sylin täydeltä Jimiterveisiä :)

Jimi muhmelo on sellainen sylintäydellinen keskellä kiireisintä hiirestyssyksyä, että oksat pois. :)

Ja vieläkin mummo huolehtii, että kun se ei syö. :D

Posted 7 years, 1 month ago.

9 comments

Jimi trullin pääsiäiskortti

Posted 7 years, 6 months ago.

Add a comment

Uuteen pihatarhaan kasvoi tuomi

Yritin etsiä aiemmilta vuosilta kuvaa tuomesta, joka alkoikin eilen illalla kasvaa poppoon uudessa häkissä. En vielä löytänyt, mutta illaksi sellaisen etsin ja näytetään Ainan kanssa, että minkälainen puu se nyt on.

Tuomen sijaan törmäsin ties kuinka moniin hauskoihin Jimihetkiin matkan varrelta. Tässä kesää 2007!

Ei se ihme, että illalla sulkapalloa pelatessa isäntä mietti ääneen, että Jimi kyllä tykkää aina osallistua tähän, kun on kotona. Pahus, että herra asustelee mummolassa. Onneksi ei kuitenkaan kovin kaukana.

Posted 8 years, 2 months ago.

3 comments

Kesämies!

Kesä on niin ihanaa, että se pistää ihan mutkalle onnesta. :)

Täytyy myöntää, että olisin mielummin pitänut mummon ja vaarin ihan omana omaisuutenani juhannuksen ajan, mutta tuli nyt jaettua tyttöpoppoon kanssa. On niissä paimentamista. Onneksi tytöillä ei ole ihan niin paljon vapausasteita kuin mulla, niin sain välillä touhuilla ihan omiani. Niin ja nythän taas mummo ja vaari on kokonaan mun.

Posted 8 years, 3 months ago.

6 comments

Jimin kevät

Jimin kevät on täynnä linnunlaulua, paljon ulkoilua ja touhua – ja paljon täydellistä rentoutumista.

Posted 8 years, 5 months ago.

4 comments

Paparazzille keppiä ja porkkanaa

Keppiä eli kurinpalautusta minä annan paparazzille siitä hyvästä, että ei ole laittanut kuviani ajallaan esille!

Mokoma on juossut ympyrää kaikkien kissojen ja Doriksen kanssa ja sitten kun tuli viimein vapaapäivä, niin lähti mokoma Tampereelle zumbaamaan ja pitämään hauskaa. Itseekkyyspäiväksi paparazzi sitä nimitti jo etukäteen.

No hyvä puoli jutussa oli se, että minä olen nyt takaisin tässä mummolan matolla köllöttelemässä eli tuli paluu normaaliin elämään ja yöllä mummo ja vaarikin palasivat reissusta. Toinen hyvä juttu on se, että ne mun kuvat ei häviä minnekään vaan paparazzi voisi olla hyvä ja laittaa niitä toisinaan näkyviin kiitos.

Niin se porkkana. Kyllä paparazzi oli minulle varsin kiltti kuitenkin viikon ajan ja toi takaisinkin näin pian. Siksi kävelin mummolan sohvalla sen syliin kehräämään ja tassuttamaan. Yleensä nämä jutut on varattu vaarille, mutta toisaalta, vaarihan ei vielä ollut kotona, niin kai sitä silloin voi pistää paparazzin sanattomaksi mielihyvästä.

Posted 8 years, 6 months ago.

2 comments

Ennen kuin poppoon päämajaan saavuin

No, jokaisen komean kissapojan taustaltahan löytyy koira. Joo, on se Doris omalla tavallaan mun omaisuutta. Uskokaa pois.

On tuo Doris vaan aika älytön toisinaan riehumaan. Kokolla ne riehui Rommelin kanssa, eikä niitä haitannu yhtään, vaikka joka paikka oli mutaa ja märkää. Siis minähän en sinne tassujani sotkenut, mutta katsoin kyllä kuvista ja tottakai mä mummolan tienoon tunnen.

No, siellä ne riehui kaksistaan ja juoksi ihan suuna päänä, eikä Doriskaan tänä vuonna ihan hirmuisesti pelännyt sitä paikalle tullutta sukukokousta. Antoi jopa meidän paparazzin kummisedänkin rapsuttaa ekaa kertaa. Pakko myöntää, että aika hyvin Dorikselta. Niin ja sitten se söi ihan älyttömästi makkaraa, kun lapset ei oikein jaksaneet omiaan syödä loppuun asti. Doris otti niitä herkkupaloja ihan suoraan kädestäkin. Tajuttoman rohkea tuo mun koira!

Doriksen ja Rommelin riehuminen loppui siihen, kun paikalle tuli joku russel terrieri. Se meinasi ensimmäiseksi popsia Doriksen suihinsa ja siksi oli pakko olla loppuilta hihnassa. Rommelille kävi vielä pahemmin, se vietiin kokonaan pois, ettei pojat alkaisi Doriksen naiskauneuden takia toisiaan nitistämään. Se russeli kyllä olisi keksinyt tappelun aiheen ihan mistä vaan, ettei siihen kyllä naiskauneuttakaan tarvittu. Niin ja kyllä Rommelillakin varmaan terrierimäistä sisukkuutta riittää, että en tiedä kuka siinä olisi nitistynyt ja kuinka tehokkaasti. Rommelhan on käppänä eli kääpiosnautseri.

Meidän paparazzi vähän mietti, että niinköhän se chilipippurinen russeli pelkäsi sitä kaikkea, mitä ympärillä oli, että jos se sen takia oli niin tosi ärhällä. Olishan se kamalaa olla NIIN pieni siellä isojen ihmisten seassa. Täytyy siinä olla tosi ärhäkkänä, jos ei ole NIIN suuri kuin minä. Kyllä mut olis sieltä huomattu, jos vaan olisin viitsinyt lähteä mukaan mutaamaan tassuni.

Hah, pahus, kun en ollut pistämässä sitä miniterrieriä aisoihin. No, ehkä mä siihen vielä törmään, vaikka nuo varoitteleekin, että sillon olis puun latvusto ainoa oikea suunta.

Ja hei, viikko täällä. Kyllä mä sitten taas lähden mummon hoiviin. Totesin jo, että siellä saa paljon parempaa murkinaa. Paparazzi ei kerta kaikkiaan ollu varautunu mun hienostuneeseen makuuni.

Ai niin, pitiköhän mun vielä kertoa Doriksen puolesta se, että Doris opiskelee uutta “käskyä”. Se on Doppi Hop! ja tarkottaa, että nyt juostaan vieressä.

Posted 8 years, 6 months ago.

2 comments

Toimistopäällikkö Jimi

Jaahas, mitäs hommia meillä tänään olikaan vuorossa?

Ei mitään tulenpalavan kiireistä, mikä ei lähihoidolla hoituisi.

Mutta kyllä vaan on parempi siirtyä lelukoppaan torkkumaan. Täällä on paljon rennompaa kuin koneella. Jos siinä vaikka stressi iskee!

Niin minä vähän kuulin, että saattaisin saada pieniä opetuslapsia muutamaksi päiväksi tänne mummolaan. Mutta mitä se meinaa, etten saisi niille vielä opettaa raapimispuun raapimista sun muuta. Jos porukassa on joku minun kokoisekseni haaveileva siperianpojankoltiainen, niin pitäisihän opetushommat aloittaa ajoissa!

Posted 8 years, 7 months ago.

8 comments

Jouluruokaa tarjoo kunnon väki

Lisää vaan, kyllä vatsa vielä vetää!

Posted 8 years, 9 months ago.

13 comments

Jimin joulutervehdys mummolasta

Oikein hyvää, herkullista ja vauhdikasta joulua kaikille!

Posted 8 years, 10 months ago.

4 comments