Jimin poppoo

Tassuja taatusti

You are currently browsing the Doris suomenlapinkoira category.

Pikkuomppuja! Ja Doris oli leikkauksessa

Pikkuomput ovat syntyneet! Menen heti tänään katsomaan mamma mössykkää, jota on hurrrrjasti ikävä niin minulla kuin mamma Mintullakin. Ja siis pieniä. Ehdottomasti kameran akku on jo ladattu. :)

Doriksen kuulumisia kuuluu viikonlopun mittaan, koska koiraneiti on mummolassa ja kävi mummon ja vaarin kanssa eilen torstaina eläinlääkärillä. Jospa näin vältettäisiin Millan ja Saran kokemat nisäkasvaimet ja eleltäisiin iloista koiranelämää mahdollisimman mukavasti ja pitkään.

Posted 7 years, 6 months ago.

4 comments

Häikäisyjä ja rusakkosäikäytys

Kevätaurinko häikäisee mukavasti.

Minä niin tykkään paistatella auringossa, no välillä, kun maltan pysyä paikallani. Mutta tänään aamulla kävi ihan hassusti. Eihän silloin ollut aurinkokaan noussut, kun minä lähdin metsään paparazzin kanssa. Touhuttiin ja oltiin hissukseen. Ei minua aina tarvitse komentaa.

Aloin siinä sitten valmistautua isommalle asialle ja jo puoliksi kökötin sopivalla paikalla, kun tajusin, että jotain on tapahtumassa. Jäin ihan jähmettyneenä miettimään, että mitä nyt – kun rimppakinttu rusakko loikki ihan rauhassa noin neljän metrin päästä ohi. Ei jestas!

Siis minähän menin ihan sekaisin. No ajatelkaa nyt tilannetta! Pistin nelivedon päälle, mutta pahus vieköön olin hihnassa. Olisin napannut sen röyhkimyksen, ihan varmasti…

Posted 7 years, 6 months ago.

3 comments

Doris

Hiihtoloman paras kuvahetki?

Vahdittavana makkaranuotio. ;)

Posted 7 years, 7 months ago.

3 comments

Meidän eri lumitekniikat

Minä pyörin ja hinkkaan lumen turkkiini, mutta ei se pysy kuin hetken kerrallaan.

Mutta Manna vaan tulee pihalle ja kerää lunta turkkiin. Hei vaihdetaanko turkkeja, että minäkin saisin olla pidempään ihan luminen?

Jep, jep. Ei enää lumen hitustakaan turkissa tässä vauhdissa. Paitsi ehkä vähän nenän päällä.

Posted 7 years, 10 months ago.

1 comment

Vihdoinkin tuli lunta lisää!

Meillä on ollut tosi vähän lunta, mutta onneksi nyt tuli vähän lisää ja sitä parasta pehmeää pumpulista.

Kyllä nyt kelpaa pihailla ja nauttia lumisistä turkeista!

Posted 7 years, 10 months ago.

4 comments

Talonvahti tähystysportaalla

Juu, täällä sitä pidetään kaikkea silmällä. Illansuussa tähän sattuu sopivasti aurinko.

Oi kuinka leppoisaa. Voisinkohan vähän laulaa lurauttaa…

…tai ehkä sittenkin haaaaaukottaa.

Kun käy joskus uneliaaksikin tuo istuminen. Parempi on päästä viuhtomaan ja viuhahtelemaan ja hujahtamaan melkein naapuriin ja taas takaisin. En muuten käynyt edes tiellä asti!

Posted 8 years ago.

7 comments

Dooriksen elämää

On tämä elämä kummallista. Ensin pitää aina riehua lenkillä ja juosta piiiiiitkiä matkoja niin, että yhtään ei saa mennä miten sattuu. Sitten taas tulee kausia, että ei pääse lenkille paljon ollenkaan. Nyt mennään tuota jälkimmäistä osuutta. Mitenkähän tähän oikein suhtautuisi? En minä tuota paparazzia osaa terveeksikään taikoa. Onneksi minä olen vähään tyytyväinen koira, saatan pian ottaa palkkioksi kiltteydestäni korkokengän tai kaksi. Vai olisiko sittenkin lenkkikenkä makeampi?

Kengät kun on ne ainoat toimivat puruluut. ;)

Posted 8 years, 1 month ago.

4 comments

Nenänvaihto

Mä täällä ja sä siellä, mutta molemmat etupihalla.

Posted 8 years, 2 months ago.

Add a comment

Ruoho kasvoi jo

Tämä sitten kai olisi valmista kissahäkkiin, mutta kissojen uusi lukaali on vielä kesken…

Posted 8 years, 2 months ago.

2 comments

Kesäkoiraa laulattaa

Hei lauleleva kesäkoira, onko siellä tämän päivän paras vilvoittelupaikka?

On, juu ehdottomasti! Täältä karviaispensaan alta näkee joka paikkaan ja kun olen toooosi kiltisti irrallaan omalla pihalla, niin saan itse vaihtaa paikkaa, jos siltä tuntuu ja tutkia ja nähdä Kaiken. Niin ja tämä pensas erityisesti on ihana, kun aina löytyy varjoinen puoli. Että kyllä täällä väkisinkin laulattaa ja naurattaa aina välillä.

Posted 8 years, 3 months ago.

2 comments

Totaalinen tilannekuva

Oho, enpä muistanutkaan lenkin alkuhetkiä. :D

Jos tuota kuvaa katsoo tarkasti, niin siitä löytyy parikin lentävää asiaa. Ensinnäkin varis lentää vasemmalla ja oikealla lentää fleksi. Minulla oli kamera kädessä, kun Doris pinkaisi eteenpäin ja fleksi lensi ja kamera napsahti ihan refleksin omaisesti.

Posted 8 years, 3 months ago.

2 comments

Keltainen meri

Keltaisen meren rannalla on kirkasta, keltaista, aurinkoista vaikka taivas olisikin pilvessä ja kesäistä. Suosittelen kävelemään rauhassa keltaisen meren rantaa pitkin. Siinä sielu lepää ja ikävät ja surullisetkin ajatukset kaikkoaa.

Keltaiset pellot ei ennen alkaneet ihan meidän nurkilta, mutta nyt alkaa. Keväällä me ihmeteltiin, että mitä tähän kasvaa, mutta nyt tiedetään – paljon kultaisen keltaista.

Posted 8 years, 3 months ago.

Add a comment