Jimin poppoo

Tassuja taatusti

You are currently browsing the Aina hopeasalama category.

Nukkumatti

Tai ehkä Nukkumaina. :)

Posted 5 years, 12 months ago.

2 comments

DraculAina

Posted 6 years, 8 months ago.

4 comments

Aina istutushommissa

Tähän asti minä neuvoin tuosta häkin puolelta, mutta ei, kyllä minun on pakko tulla hoitamaan loput ihan nenätuntumalla. Aika paljon on jo istutettu, mutta vähän puuttuukin vielä.

Tuoksut kelpaa. Ehkä tämä ruukku voisi tulla ihan meidän häkin viereen.

Ja tänne siis, portin pieliin ne uudet laatikot nostettiin. Aika hyvin näkyy tielle päin.

Vähän pieneltä nämä kukat nyt näyttää, mutta kai ne kasvaa kesän mittaan laidoista yli. Ja tukeva on minunkin astella, joten tuskin tuuli niitä vie mennessään.

Kyllä, sanoisin onnistuneeksi kukkaoperaatioksi. En edes saanut päähäni kauhallista multaa, kun se tumpsahti ihan minun viereeni, kun olin tuolla tolpan juurella. Siispä, kukat toimii ja minä toimin tästä jonnekin suunnalle eteenpäin.

Mutta hei, mitäs tuo valkoinen taas tuli tänne kurkkimaan. Ei se minun ystäväni ole, ainakaan sellainen täydellinen, mutta hyvänpäiväntuttuja kauempaa katsoen.

Posted 7 years, 3 months ago.

4 comments

Auringon paistattelua

Ei kesäpäivä Kangasalla vaan kevätpäivä ulkosalla. :)

Koko eilinen päivä pihailtiin. Vähän käytiin välillä sisällä ja sitten ilmoitettiin, että nyt takas. Vuoronperään oltiin etupihan uudemmassa ja takapihan vanhemmassa pihatarhassa. Jokohan ne pian uskoo kovaa komennusta ja laittaa valmiiksi sen kulkuväylän etupihan häkkiin niin, ettei meitä tarvitsisi kantaa kahta metriä sinne etupihan tarhaan.

Posted 7 years, 5 months ago.

1 comment

Touhukkaita remontointipäiviä takana

Hei me touhutaan! Aina kun tapahtuu, niin remonttireiskakissat jalkaantuu juuri oikeaan paikkaan. Mitenkäs tämä meidän uusi apukeittiön pöytä on jo näin tukossa. Eikö uudet verhot ole vielä paikallaan?

Eikö Minttu ja Aina olisi palon kätevämpi tsekata tilanne ensin täältä katon rajasta. Ei nimittäin jää yhtään naksausta ja lipsahdusta huomaamatta. Onkohan tuo verho nyt vielä täsmälleen oikeassa mitassa, vai pitäisiköhän vähän lyhentää…

Kyllä työ näin lähempääkin katsottuna etenee ja itse asiassa hyvin eteneekin. Ehkä jopa poikkeuksellisen mallikkaasti, sanoisin.

No hyvä on, pakkohan sitä on tulla katsomaan lähempää.  Kylläpä tuoksuukin kaikki uudelta.

Ja uudelta tosiaan tuoksuu, koska apukeittiöön saatiin tällä viikolla vihdoin uudet kaapistot ja puun tuoksu on ollut melkoinen. Yksi kaapeista on aivan erityisesti koko poppoon suosiossa. Uusilla järjestelyillä saatiin kissojen ruokakaappi kokonaisuudessaan sinne, missä sitä eniten tarvitaan! Ja monta muutakin kivaa ja kaunista on nyt paikoillaan ja elämä helpottui kummasti. :)

Omppu päätti tällä kertaa seurata touhuja sopivan matkan päästä, mutta Ompulla on omat jutut mielessä. Juu vain. :)

Posted 7 years, 6 months ago.

5 comments

Minun se silti on

Mafia, kyllä minun Täytyy napata sitä.

Kun se on SE vaaleanpunainen.

Posted 7 years, 9 months ago.

Add a comment

Joulukuu on nam

Ja pihailu on pop. Niin se on. :)

Posted 7 years, 9 months ago.

6 comments

Zumba kissa

Ai kukako poppoosta on zumba kissa? No mä tietysti!

Posted 7 years, 10 months ago.

6 comments

Ainan aikamoinen työnjohtovuoro

Viikonloppuna sitä vielä pystyi istuskelemaan rauhassa ja miettimään, että mitähän tästä syntyy. Silloin oli vielä lempparipaikka olemassa.

Mutta kun viime viikolla löytyi tämä.

Ei se niin pahalta näyttänyt kun haisi. Tuo hylly kun lainehti vettä ja lattiariepu oli siinä ihan mustassa homeessa. Phuh. Siivosin meidän paparazzin kanssa näitä nurkkia ja siivouskaapin pohjalta löytyi ylläri – Vesimittari oli alkanut vuotamaan. Just joo, niinpä niin. Ei se aikaisempi lätäkkö kaapin edessä ollu kenenkään pissa, kun se oli vettä! Tai sen lätäkön ja kaapin välissä oli kyllä meidän pyöreä pehmoinen peti, mutta sen pohja oli mennyt altapäin ihan homeeseen ja eihän sitä enää voinu käyttää. Pahus, se oli hyvä peti, mutta ei voitu pelastaa.

No, onneksi vettä ei ollu tullu vielä ihan hirmuisesti, koska sellainen mittailijasetä (jota minä en saanut auttaa!) ensin pelotteli, mutta sitten totesi, että keittiö ei ollut kastunut. Ei kyllä kauaa olisi mennyt, kun olisi ollut koko talo remontissa!

No, viikonloppuna sitten purettiin kaapit ja pahus vieköön minun nukkumatorni eli pesutorni vietiin pois.

Tuossa kuvassa on uusi ja ehjä vesimittari ja vielä kaakelit lattiassa. Enää ei ole kaakeleitakaan ja kuivausmööpeli pitää hirmuista meteliä. Arvatkaa oliko muuten ikävä olla pihahäkissä koko se aika, kun se mittailijasetä purki tänään lattiaa. Ei sovi työnjohtajakissalle semmoinen peli. Huutelin koko ajan ja se mittailijasetäkin oli minun kanssani ihan ihmeissään ja meinasi välillä ottaa remonttiin mukaan. Olisi vaan ottanut!

Posted 7 years, 10 months ago.

5 comments

Ainan kauniit syysterveiset

Hei kaikki! Terveisiä täältä poppoon pihasta ja aurinkoisesta syyssäästä. Ihanan virkistävää ja piristävää tällainen oleminen, sitten jaksaa sisälläkin kujeilla yhtä sun toista. Ajatelkaa, meidän paparazzi oli jumittanut pyyhekaapin oven sellaisella henkarivirityksellä, joka ennen on estänyt minua menemästä päiväunille pehmoisille hyllylle, mutta tänään minä sitten päätin, että viritykset ei enää minua pitele. Niinpä viritin koko oven aivan uudella tavalla niin, että se Pysyi Auki, eikä mennyt ollenkaan kiinni. Oikeastaan sehän se oli paras mahdollinen tapa, koska päiväunia varten ei tarvitse olla aivan pimeää.

Että mahtavaa tämä virkistävä syyssää, joka saa kissan kuin kissan ajatukset vilkkaammiksi. Mitähän sitä vielä tänä iltana keksisi?

Ai niin. Pitää vielä kertoa, että paparazzilla on joku kumma Mintun koulutus inspiraatio. Se yrittää saada supermamman luopumaan lempinukkumapaikastaan. Ei tule onnistumaan! Vai luuletteko, että Minttu muka luopuisi saavutetusta edusta ja lopettaisi nukkumisen oikein lämpöisten laitteiden päällä. Mitä siitä, jos nettiyhteys menee poikki, kun Minttu vähän lisää laitteita lämmittää…

Posted 7 years, 11 months ago.

2 comments

Aina, Manna, Minttu, Mafia ja Omppu pihailemassa

Kauan sitten piti jo esitellä pihatarha sellaisena, kun se tällä hetkellä on. Nyt poppoo pihaili sopivasti ja esittäytyi tarhassaan. Vieläkin kiipeilyhyllyt ym. puuttuu ja väliaikaisratkaisut on käytössä, mutta jospa ensi viikolla pääsisi sellaiseen oltilaan, että päästään tekemään hommat loppuun.

Mutta tässä siis Aina, Manna, Mafia, Minttu ja Omppukin lopulta löytyy kuvaan. :)

Posted 8 years ago.

6 comments

Mannan hellyyshoitovuoro


Kaksin aina kaunihimpi ja Ainan kainalossa kaikkein paras paikka.

Posted 8 years ago.

4 comments