Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Toimistopäällikkö Jimi

Jaahas, mitäs hommia meillä tänään olikaan vuorossa?

Ei mitään tulenpalavan kiireistä, mikä ei lähihoidolla hoituisi.

Mutta kyllä vaan on parempi siirtyä lelukoppaan torkkumaan. Täällä on paljon rennompaa kuin koneella. Jos siinä vaikka stressi iskee!

Niin minä vähän kuulin, että saattaisin saada pieniä opetuslapsia muutamaksi päiväksi tänne mummolaan. Mutta mitä se meinaa, etten saisi niille vielä opettaa raapimispuun raapimista sun muuta. Jos porukassa on joku minun kokoisekseni haaveileva siperianpojankoltiainen, niin pitäisihän opetushommat aloittaa ajoissa!

Posted in Jimi tiikerikissa 8 years, 6 months ago at 10:57 am.

8 comments

8 Replies

 1. amadeus Feb 26th 2010

  sinullahan sitä on kokemusta opetushommista ja isohan siitäkin koltiaisesta tuli. oletpas saanut muhkean kaulurin kasvatettua.
  tuokaa mulle tommonen lelukoppa, sopivan kokoisella täytteellä pliis.
  tämä meidän rouva tahtoo olla liian vikkelä leikkikaveriks. ensin se täppää pari kertaa tassuilla ja sitten se katoaa kuin salama ja heti jos meikäpoika pikkasen pääsee painissa niskan päälle se kiljuu ja iskä aina sen pelastaa. siis häpeä tunnustaa, mutta kilppariluonteen omaava kirpunkokonen salama on vaikea vastus. siis voitanhan mä joskus, hiljaa mami.

 2. Ani ja Ormi Feb 26th 2010

  Hei Jimi, kiva nähdä suakin ja ihan toimistopuuhissa. On tosiaan hieno kauluri sulla. Kyllä se sullekin Amadeus kasvaa, kun itekin kasvat vähäsen vielä. Hyvä viikonloppua lelujen merkeissä ja hauskaa hiihtistä sinne tasangoille. :)

 3. Kyllä Jimillä on kokemusta. :)

  Jimillä onkin kovasti toimistohommia nykyään, kun mummo ryhtyi erään yhdistyksen sihteeriksi.

 4. amadeuksen mami Feb 26th 2010

  amadeuksen ei siis tarvii enää kasvaa 6 kg riittää ja kauluri taitaa olla isompi kun Jimillä, on siis Manna-äitiin tullu. tuo kuva vähän valehtelee kun poika on siinä 6 kk ja nyt jo 1,3v.
  mites muuten ne idolin strategiset mitat tällä hetkellä ?

 5. Amadeuksella sitä kauluria varmaan tosiaan riittää.

  Idolin strategiset mitat on jotain 7 kg:n päälle. :)

 6. Ossi Puumanpoika Feb 26th 2010

  Mitä, mitä !!! Joko veikkapoika on 6 kg ??!! Meikä on vasta sellaset 5,5 kg, mutta emännän mielestä oon jo vähän turhankin ööö….. pörheä vissiin :) Turkkia piisaa ja kauluria kanssa, muuten ihan hoikka poika…….. :D

 7. Jimi on kyllä ihana “pehko” :)

 8. amadeus Feb 27th 2010

  voi “pikkuista”veljeäni, ihan on jääny alipainoiseksi rimpulaksi.hih. mullekin syötettiin tänään jotain uutta purkkiruokaa, yäks sanon minä seipaketti esiin ja heti tai jää idolin mitat ikuisiksi ajoiksi saavuttamatta.


Leave a Reply