Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Ennen kuin poppoon päämajaan saavuin

No, jokaisen komean kissapojan taustaltahan löytyy koira. Joo, on se Doris omalla tavallaan mun omaisuutta. Uskokaa pois.

On tuo Doris vaan aika älytön toisinaan riehumaan. Kokolla ne riehui Rommelin kanssa, eikä niitä haitannu yhtään, vaikka joka paikka oli mutaa ja märkää. Siis minähän en sinne tassujani sotkenut, mutta katsoin kyllä kuvista ja tottakai mä mummolan tienoon tunnen.

No, siellä ne riehui kaksistaan ja juoksi ihan suuna päänä, eikä Doriskaan tänä vuonna ihan hirmuisesti pelännyt sitä paikalle tullutta sukukokousta. Antoi jopa meidän paparazzin kummisedänkin rapsuttaa ekaa kertaa. Pakko myöntää, että aika hyvin Dorikselta. Niin ja sitten se söi ihan älyttömästi makkaraa, kun lapset ei oikein jaksaneet omiaan syödä loppuun asti. Doris otti niitä herkkupaloja ihan suoraan kädestäkin. Tajuttoman rohkea tuo mun koira!

Doriksen ja Rommelin riehuminen loppui siihen, kun paikalle tuli joku russel terrieri. Se meinasi ensimmäiseksi popsia Doriksen suihinsa ja siksi oli pakko olla loppuilta hihnassa. Rommelille kävi vielä pahemmin, se vietiin kokonaan pois, ettei pojat alkaisi Doriksen naiskauneuden takia toisiaan nitistämään. Se russeli kyllä olisi keksinyt tappelun aiheen ihan mistä vaan, ettei siihen kyllä naiskauneuttakaan tarvittu. Niin ja kyllä Rommelillakin varmaan terrierimäistä sisukkuutta riittää, että en tiedä kuka siinä olisi nitistynyt ja kuinka tehokkaasti. Rommelhan on käppänä eli kääpiosnautseri.

Meidän paparazzi vähän mietti, että niinköhän se chilipippurinen russeli pelkäsi sitä kaikkea, mitä ympärillä oli, että jos se sen takia oli niin tosi ärhällä. Olishan se kamalaa olla NIIN pieni siellä isojen ihmisten seassa. Täytyy siinä olla tosi ärhäkkänä, jos ei ole NIIN suuri kuin minä. Kyllä mut olis sieltä huomattu, jos vaan olisin viitsinyt lähteä mukaan mutaamaan tassuni.

Hah, pahus, kun en ollut pistämässä sitä miniterrieriä aisoihin. No, ehkä mä siihen vielä törmään, vaikka nuo varoitteleekin, että sillon olis puun latvusto ainoa oikea suunta.

Ja hei, viikko täällä. Kyllä mä sitten taas lähden mummon hoiviin. Totesin jo, että siellä saa paljon parempaa murkinaa. Paparazzi ei kerta kaikkiaan ollu varautunu mun hienostuneeseen makuuni.

Ai niin, pitiköhän mun vielä kertoa Doriksen puolesta se, että Doris opiskelee uutta “käskyä”. Se on Doppi Hop! ja tarkottaa, että nyt juostaan vieressä.

Posted in Doris suomenlapinkoira and Jimi tiikerikissa 8 years, 5 months ago at 9:24 am.

2 comments

2 Replies

  1. ITuosta alimmasta kuvasta selviää, miksi ihmisellä on kaksi kättä, mutta vois niitä olla vähän enemmänkin, aina rapsutettavien määrän mukaan, ettei kenenkään tarttis jonottaa :)

  2. Kuinkahan monta kättä sitten tarvittaisiinkaan. :D


Leave a Reply