Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Paparazzille keppiä ja porkkanaa

Keppiä eli kurinpalautusta minä annan paparazzille siitä hyvästä, että ei ole laittanut kuviani ajallaan esille!

Mokoma on juossut ympyrää kaikkien kissojen ja Doriksen kanssa ja sitten kun tuli viimein vapaapäivä, niin lähti mokoma Tampereelle zumbaamaan ja pitämään hauskaa. Itseekkyyspäiväksi paparazzi sitä nimitti jo etukäteen.

No hyvä puoli jutussa oli se, että minä olen nyt takaisin tässä mummolan matolla köllöttelemässä eli tuli paluu normaaliin elämään ja yöllä mummo ja vaarikin palasivat reissusta. Toinen hyvä juttu on se, että ne mun kuvat ei häviä minnekään vaan paparazzi voisi olla hyvä ja laittaa niitä toisinaan näkyviin kiitos.

Niin se porkkana. Kyllä paparazzi oli minulle varsin kiltti kuitenkin viikon ajan ja toi takaisinkin näin pian. Siksi kävelin mummolan sohvalla sen syliin kehräämään ja tassuttamaan. Yleensä nämä jutut on varattu vaarille, mutta toisaalta, vaarihan ei vielä ollut kotona, niin kai sitä silloin voi pistää paparazzin sanattomaksi mielihyvästä.

Posted in Jimi tiikerikissa 8 years, 5 months ago at 10:51 am.

2 comments

2 Replies

  1. Voi ei, mikä ihana poseeraus!:D

  2. Tän blogin viime päivien potretit on nyt niin ihania ettei tiedä miten päin olisi ja mitä eniten ihailisi – Bellaa, Buffya (olihan se kai se?) vai Jimiä. Jimi on kyllä kestosuosikkini, en yhtään ihmettele että paparazzi meni sanattomaksi. Tuossa kuvassa Jimillä on selvästi jotain asiaa :-D


Leave a Reply