Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Jimin kevät

Jimin kevät on täynnä linnunlaulua, paljon ulkoilua ja touhua – ja paljon täydellistä rentoutumista.

Posted in Jimi tiikerikissa 8 years, 4 months ago at 12:14 pm.

4 comments

Previous Post:   Next Post:

4 Replies

  1. Siinäpä täydelliset masukarvat päristeltäviksi.:) Meidän kissat rakasti, kun painoi kasvot niiden masuihin ja tuhisi ja pärisi vähän!<3

  2. Jimi suhtautuu vähän varauksella minun hellittelyihini, kun aina tuntuu seuraavan kynsien leikkutta tai harjausta tai kuten nyt on tulollaan – turkin pesua. :) Mutta onneksi miestä väsytti niin kovasti, että tällä kertaa hellittelyt otettiin armollisemmin vastaan kuin tavallisesti. :D

  3. Kissan masun päristely on ihan ihanaa! Olenkin kouluttanut omat kisuni siihen että masuja saa päristellä ;-)
    Ja onpa söpöt valkoiset varpaat! Ja vaaleanpunainen nenu, tietty…

  4. amadeuksen mami May 3rd 2010

    iiik ihana idoli. asento on just samanlainen kun meirän ulkopojalla. Kaiket päivät pihalla ja yöt sisällä yhtä “pihalla”. Mutta huom jos kynsisakset napsahtavat kerrankin on poika sängyn alla heti. Niin ja pesu, se se vasta onkin keksintö suoraan, sanooko Kalle ääneen mistä. Harjaus sensijaan, jess tänne vaan ja saa takkujakin selvitellä, kun sitten lopuksi ottaa kunnon harjauksen hrrrr.


Leave a Reply