Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Kesämies!

Kesä on niin ihanaa, että se pistää ihan mutkalle onnesta. :)

Täytyy myöntää, että olisin mielummin pitänut mummon ja vaarin ihan omana omaisuutenani juhannuksen ajan, mutta tuli nyt jaettua tyttöpoppoon kanssa. On niissä paimentamista. Onneksi tytöillä ei ole ihan niin paljon vapausasteita kuin mulla, niin sain välillä touhuilla ihan omiani. Niin ja nythän taas mummo ja vaari on kokonaan mun.

Posted in Jimi tiikerikissa 8 years, 2 months ago at 7:59 pm.

6 comments

Previous Post:   Next Post:

6 Replies

  1. Voivoi, mikä asento!:D<3

  2. Kuvittele siihen vielä pyörähdykset sivulta toisella. :D

  3. Voi Jimi kun sä olet ihana :) Mä voin hyvin kuvitella pyörähdykset, itse asiassa taidan tietää ihan tarkallee ;)

  4. Mitä äiti edellä, sitä Jimi perässä. :)

  5. amadeus Jun 27th 2010

    pohojalaasten miesten pyörähdykset on parasta ja varokaas naisihmiset puhumasta suloisesta. oot sinä Jimi äijä. neiti miukuille ei voi antaa liikaa vapausasteita, ainakin meillä tää tyty lähtee häntä suorana lenkille, heti kun vapaus koittaa. mulla taas on valjaat niin löysällä, et melkein astumalla niistä pois pääsisisn, mutta minne minä sitten menisisn, kysyn vaan, mami on täällä ja iskän harjaukset?

  6. Voi että <3 <3 <3
    Raps raps! Hypnoottinen katse ja pehmokarvamasu koukuttaa ja houkuttaa!


Leave a Reply