Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Ruoho kasvoi jo

Tämä sitten kai olisi valmista kissahäkkiin, mutta kissojen uusi lukaali on vielä kesken…

Posted in Doris suomenlapinkoira 8 years, 3 months ago at 7:15 pm.

2 comments

Previous Post:   Next Post:

2 Replies

  1. Hahaa! :-D Minullakin on rakennusprojektit todella hitaita kun on tällainen espanjalainen kesä, niin pitää viettää siestaa.

  2. Espanjalainen kesä tosiaan on vaikuttanut projektiin, erityisesti niin, että ei aloitettu kovimmilla helteillä. Sitten vielä, kun nyt yritetään tehdä Hienoa ja kaiken katselemisen kestävää rakennelmaa ja silti kissanpitävää, niin siinäpä on soppa. Mutta kyllä se siitä. Vaikkahan sitten tuuli heitti yhden kattolevyn alas ja hajalle ja se sitten haettiin tänään uusi. Ja nyt on kunnolla kiinnitettynä viimeinenkin, ettei enää voi käydä mitään.


Leave a Reply