Jimin poppoo

Tassuja taatusti

Kaksi kaunotarta kerrankin hetken paikallaan

Minäkö en koskaan paikallaan? Älkää uskoko, koska esimerkiksi televisiotuokiot on saatava rentoutua joka päivä.

Ja minä myös olen monesti paikallaan. Ainakin mummolassa ollessa siellä rappusissa. Tännekin pitäisi oikeastaan rakentaa rappuset. Hei sehän olisi hyvä idea, koska ei tämä kiipeilypuu täällä kovin pitkään voi olla, ettei mene pilalle.

Posted in Mafia and Manna lumiprinsessa 7 years, 6 months ago at 9:02 am.

6 comments

Previous Post:   Next Post:

6 Replies

 1. Mitä kaunottaria, tosiaankin! <3

 2. Ihanat, rapsun rapsun! Ja mikähän se Mannan lempiohjelma mahtaa olla? Eläinsairaala? Yleisurheilu (ihmiset juoksee rataa ympäri)? Luontodokkarit?

 3. amadeus Jul 31st 2010

  minun äiti, kaunis nainen.
  mutta hei toi alempi ois mulle sopivan ikäinen, vink vink mami haluu pikkukaverin.
  toiset on luotuja kulkemaan, laulaa Kalle-poika ja riisuu valjaat, sitten juostaan ja haetaan ja Kalle vaan kävi kiipeilemssä nuoren miehen unkarin syreenissä ja sieltä pensasaidan alle, josta nuori mies hänet löysi ja sitten jo laukkasi mami kaameasti puskuuttaen nappaamaan pienen miehen kotiin. siskolisko puolestaan eilen halusi sisään aikaisemmin ja riisui valjaat ja asteli sisään avoimesta ovesta, että näin omatoimisia meillä ollaan.

 4. Voi, voi. Vain kahdella kuvalla sai yhden 1.vee 11kk:n naukumaan koko päiväksi. Päiväunille otettiin kissapehmo mukaan ja sen nimi on nyt MjauMannnnanMinttunMaffa. Tai joku semmoinen, koska nimessä pitää olla Mannat ja Mintut – suosikit ja uutena ihanuutena Mafia.
  “Tantti, näytä Maffa! Haluu!! MAFFA!” oli teema päiväunien jälkeen.
  Että mjaunjau-terveiset pikkufanilta.

  Ja vähän isommaltakin :)
  Ihanat pörrönaamat.

 5. :-D Ihana kommentti. Kyllä ihan tällainen nelikymppinenkin osaa naukua “Haluu! Maffa! Manna!” kun on ihanat kissanaamat ruudulla.

 6. Minä tässä juuri mietin, että pitäisiköhän tätä poppoota kiikuttaa taas näyttelyihin näyttäytymään. Saisikohan Minttu sittenkin taas karvan kasvamaan ja bobbareillahan sitä on ihen hienosti. Manna ei kyllä toistaiseksi jätä bikinikuntoaan ja Omppu voi pomputella kotona. Niin ja Buffy neitokainen kulkee näytelmiä ihan takuulla!


Leave a Reply